HEAD Padel wint grote prijzen bij de Padel Racket Awards

Padel Nieuws

Products You May Like

De Padel Racket Awards vonden onlangs plaats, waarbij het ai2 Institute van de Polytechnische Universiteit van Valencia en het laboratorium Test Padel uitmuntendheid in Padel-uitrusting erkenden. Onder de winnaars sprong HEAD Padel eruit met dubbel succes. Het racket extreme pro kreeg de titel van het krachtigste racket, terwijl de Motion Pro BOA-schoenen werden geprezen om hun comfort en pasvorm. Deze prestatie is een eerbetoon aan de toewijding en hard werk van het hele team van HEAD Padel. Voor HEAD Padel betekent deze erkenning een opeenvolgend jaar van succes bij de Padel Racket Awards. Vorig jaar ontving de HEAD Delta Pro de prijs voor het beste krachtracket. Dit jaar stonden de HEAD Extreme Pro en de Motion Pro BOA-schoenen in de schijnwerpers. De extreme pro, aanbevolen door Arturo Coello, de huidige wereld nummer 1, werd geprezen om zijn kracht en prestaties. Aan de andere kant werden de Motion Pro BOA-schoenen, uitgerust met een Dual Dial Boa-systeem en een speciale zool voor padel ontwikkeld met Mondo, gevierd om hun comfort en pasvorm.

Erkenning en dankbaarheid

Daniel Picot, de productmanager voor Padel bij HEAD, uiten dankbaarheid voor de erkenning die ze ontvingen bij de Padel Racket Awards. Hij benadrukte dat deze prestatie de onvermoeibare streven naar uitmuntendheid, innovatie en ondersteuning voor elke speler op het veld weerspiegelt. Op dezelfde manier benadrukte Carlos Lopez, de productmanager voor Padel Schoeisel bij HEAD, de samenwerking met BOA bij het creëren van de prijswinnende Motion Pro BOA-schoenen. Het winnen van de prijs voor de meest comfortabele en best passende schoen in de padel categorie is een belangrijke mijlpaal voor het team.

Toekomstig succes en innovatie

Met de officiële lancering van de Motion Pro BOA-schoenen in zicht, bereidt het team van HEAD Padel zich voor op voortdurend succes en innovatie in de wereld van Padel-uitrusting. De lof die ze ontvingen bij de Padel Racket Awards dient als motivatie om te streven naar uitmuntendheid en de grenzen van wat mogelijk is in de sport te verleggen. Met een focus op kwaliteit, prestaties en spelerservaring, staat HEAD Padel klaar om een blijvende impact te maken op de Padel-uitrustingsindustrie. Het team blijft zich inzetten voor excellentie en innovatie, terwijl ze streven om spelers de beste tools te bieden voor succes op het veld.

Products You May Like

Articles You May Like

Ash Barty keert terug naar Wimbledon in 2022
Paquito Navarro en Juan LeBron in actie op het Italy Major-toernooi
Andy Murray bereikt mijlpaal van 1000 ATP Tour-wedstrijden
Alles wat je moet weten over het Eastbourne International toernooi
Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections