Head introduceert nieuwe Extreme-range palas voor padelspelers

Padel Nieuws

Head, een gerenommeerde naam in de wereld van sportartikelen, staat al vele jaren bekend om zijn hoogwaardige producten. Nu heeft het merk een stap voorwaarts gezet in innovatie door zijn nieuwste reeks palas te introduceren: Extreme. Deze nieuwe modellen, Extreme Pro, Extreme Motion en Extreme Elite, zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van padelspelers die verlangen naar extreme kracht en uitzonderlijke prestaties.

De Extreme Pro pala, in de vorm van een diamant, is specifiek ontworpen voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar kracht, gevoel en sensationeel spel. Het racket is vervaardigd met behulp van een nieuwe mal, waardoor de prestaties en duurzaamheid worden verbeterd. Daarnaast heeft de Extreme Pro de revolutionaire Soft Buttcap-technologie aan de basis van het handvat. Deze technologie zorgt voor een beter gevoel en vermindert trillingen tijdens het spel. Het oppervlak van het racket combineert koolstof en fiberglas, wat zorgt voor een uitstekende balafgifte en een uitzonderlijk impactgevoel.

Arturo Coello, de nummer 1-speler in de World Padel Tour-ranglijst en ambassadeur van de Extreme Pro, uit zijn tevredenheid over dit model door te zeggen: “De pala Extreme Pro past perfect bij mijn speelstijl. Dankzij dit racket kan ik agressief spelen en mijn volledige potentieel benutten.”

Extreme Motion: Optimaal presteren op het veld

De Extreme Motion, vergelijkbaar met zijn broertje, is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die streven naar optimale prestaties op het veld. Gemaakt met behulp van een diamantvormige mal, is deze pala uitgerust met Soft Buttcap-technologie, waardoor spelers tijdens het spel een verbeterd gevoel ervaren. Hoewel lichter dan de Extreme Pro, doet de Extreme Motion geen concessies aan kracht. Het racket beschikt over “Extreme Spin” -technologie en een koolstof-/fiberglascombinatie, waardoor spelers de effecten op de bal bij elke slag kunnen maximaliseren. Bovendien zorgt de “Auxetic” -technologie voor een uitzonderlijk impactgevoel.

Paula Josemaria, de nummer 1-speler in de World Padel Tour-ranglijst, is al vijf jaar lang een trouw lid van het Head-team. Ze beveelt de Extreme Motion van harte aan en zegt: “Het racket Extreme Motion heeft alles wat ik nodig heb qua wendbaarheid, lichtheid en kracht.”

Head’s nieuwe reeks palas is niet alleen bedoeld voor professionals, maar ook voor gevorderde spelers. Merkliefhebbers en padelliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige, maar toch zachte pala, zullen hun perfecte match vinden in deze modellen. Deze palas, gemaakt van fiberglas, “Auxetic” -technologie en Soft Buttcap-technologie, bieden flexibiliteit en een aangenaam gevoel bij elke slag.

Zoals blijkt uit hun nieuwste release, blijft Head de grenzen van innovatie in sportuitrusting verleggen. Het Oostenrijkse bedrijf’s toewijding om offensieve spelers de best mogelijke ervaring te bieden, komt tot uiting in de lancering van deze drie opmerkelijke modellen. Of je nu een professional bent die zijn volledige potentieel wil benutten of een gevorderde speler die op zoek is naar een krachtige en responsieve pala, de Extreme-reeks van Head heeft het allemaal.

Een nieuwe benchmark in de wereld van padelrackets

Head’s Extreme palas hebben een nieuwe maatstaf gezet in de wereld van padelrackets. Met hun innovatieve technologieën, uitzonderlijke kracht en superieure touch, revolutioneren deze palas het spel. Dus als je klaar bent om je padelvaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen, pak dan een Extreme pala en ervaar de sensatie van ongeëvenaarde prestaties op het veld.

Products You May Like

Articles You May Like

Spanning op het Premier Padel Riyadh P1 toernooi
Rafael Nadal: Zal Hij Doorgaan tot 2025?
Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities
Spannende dag van kwalificatie bij het Premier Padel Qatar Major
My Experience with Padel: A Unique and Growing Sport