Greenweez Paris Major: Beveilig Nu Je Tickets!

Padel Nieuws, Premier Padel

Products You May Like

Terwijl we slechts een paar weken verwijderd zijn van Premier Padel Bordeaux P2, wordt er in Frankrijk alweer een ander groot toernooi voorbereid: de Greenweez Paris Major, die opnieuw zal plaatsvinden in het Stade Roland-Garros.

Van 28 september tot 6 oktober 2024 zal de hoofdstad trillen op het ritme van padel. Het ticketing voor de competitie is al beschikbaar en is verdeeld in drie fases. Let op dat voor elke gekochte plek, een andere plek wordt aangeboden van maandag tot donderdag in de Boxes, Private Boxes, Gold en 1 categorie, evenals op vrijdag in categorie 1.

De twee kwalificatiedagen zullen voornamelijk plaatsvinden op de zijbanen van Roland-Garros. Hier is een unieke categorie vastgesteld met een prijs van €15. Tickets zijn beschikbaar vanaf €20 en de prijzen stijgen geleidelijk volgens vijf categorieën: 1, Gold, Private Boxes, Boxes en Trackside. De Philippe-Chatrierbaan zal het enige theater van het toernooi worden, waar je minimaal €25 nodig hebt om de laatste wedstrijden bij te wonen. Vanaf de halve finales zal de bovenste ring van de tribune (categorie 2) open zijn.

Naast plekken voor het algemene publiek, zijn er ook drie aanbiedingen beschikbaar: Premium (persoonlijk welkom, cocktail en Gold-plaatsing), Groups/CSE (voor bedrijven, sportclubs en verenigingen) en UFR/PSH (voor mensen met een handicap). Alle informatie is te vinden op de officiële ticketkantoor.

Products You May Like

Articles You May Like

Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
The Rise of Padel: A Changing Sport
Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes