Grand Opening of Casa Padel DOS Center in Asnières-sur-Seine

Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

In een grootschalige ceremonie gehouden op woensdag 24 april werd het Casa Padel DOS-centrum ingehuldigd in Asnières-sur-Seine. De oprichtende voorzitter van de Casa-groep Padel, José Manuel Escin, luisterde het evenement op met zijn aanwezigheid, samen met verschillende andere hoogwaardigheidsgasten om het evenement te markeren en officieel de tweede padelstructuur in de regio te openen.

José Manuel Escin uitte zijn vreugde dat hij in staat was dit nieuwe centrum in Île-de-France te lanceren. Hij benadrukte het belang van Casa Padel DOS in het bevorderen van de sport Padel in de gemeenschap. Escin benadrukte de kernwaarden van Casa-centra – leuk, verslavend, intergenerationeel, vriendelijk en competitief – die allemaal worden weerspiegeld in de geest van de sport.

Met erkenning van de steun van de lokale autoriteiten bedankte Escin de gemeenteraad van Asnières-sur-Seine voor hun vertrouwen en samenwerking. Hij toonde ook zijn waardering voor de partners en sponsors van de groep, waarbij hij hun bijdrage aan het succes van Casa Padel erkende. Met een speciale vermelding voor Cyril Hanouna, de gerenommeerde presentator en ambassadeur van de sport, prees Escin zijn toewijding om Padel te promoten via media en partnerschap met Casa-centra.

In zijn slotopmerkingen deelde José Manuel Escin opwindend nieuws over de toekomstplannen voor Casa Padel DOS. Hij kondigde de aanstaande installatie van buitencourts aan om de veiligheid van spelers te vergroten en optimale speelomstandigheden te bieden. Met een veelbelovende vooruitzicht op verdere uitbreiding in heel Frankrijk benadrukte Escin de ondernemersreis die voor Casa Padel ligt en de toewijding om een levendige Padel-gemeenschap te bevorderen.

Door de feestelijke opening van Casa Padel DOS ontvouwt zich een nieuw hoofdstuk in de sport van Padel met een visie van inclusiviteit, innovatie en excellentie. Terwijl de Casa-groep de weg blijft leiden in het bevorderen van Padel, staat het centrum als een testament van hun toewijding om een dynamische en boeiende sportomgeving te creëren voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Products You May Like

Articles You May Like

Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Spannende start van de Premier Padel Italy Major
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Het Gras Court-seizoen van 2022