GNP Mexico P1 Tennis Toernooi begint met spannende wedstrijden

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Het GNP Mexico P1 tennis toernooi is begonnen op zondag 17 maart met het begin van de voorrondes. De concurrentie wordt verwacht hevig te zijn met een groot aantal Franse spelers die strijden om een plek aan de finale tafel. In de vrouwencategorie zullen vandaag twee Franse spelers de baan op gaan. Melissa Martin en haar partner Bruna Albuquerque, die een plek in het kwalificatietoernooi hebben veroverd na op de wachtlijst te hebben gestaan, zullen het opnemen tegen de nummer 3 geplaatst bij de kwalificaties, Patricia Maria Ribeiro en Julia Polo Bautista. Een andere Franse speler, Carla Toully, die samen met Margarida Fernandes speelt, zal het opnemen tegen María Portillo Pérez en Carla Serrano Gonzalez. Ondanks dat ze op papier de favorieten zijn, zullen de Franse pairs alles moeten geven om de overwinning binnen te halen.

Mannen’s wedstrijden

Aan de mannenkant zullen vijf Franse spelers vandaag de strijd aangaan. Thomas Leygue, samen met Ferran Insa, zullen een zware wedstrijd hebben tegen de als 7e geplaatste spelers, Marcos Cordoba en Emiliano Martin Iriart. Dylan Guichard en Bastien Blanqu&eacute staan ook voor een uitdagende taak tegen Jaime Fermosell Delgado en Pablo Castillo Valverde. Maxime Moreau en Johan Bergeron zullen het opnemen tegen Miguel Gonzalez en Daniel Santigosa Sastre. De Franse spelers zullen hun beste spel moeten laten zien omdat ze worden geconfronteerd met taaie tegenstanders in de competitie. Een opvallende wedstrijd om naar uit te kijken is het duel tussen Leo Augsburger en Tino Libaak tegen de Melendez broers.

Niet alle wedstrijden worden live uitgezonden, maar fans kunnen de resultaten online volgen. De wedstrijden zijn gepland om 9 uur lokale tijd (16 uur Franse tijd). Het GNP Mexico P1 tennis toernooi belooft een spannend en competitief evenement te worden met Franse spelers die graag hun stempel willen drukken op het internationale toneel. Spelers zullen hun beste prestatie moeten leveren om door de taaie competitie te navigeren en door te dringen tot de volgende rondes. Tennisliefhebbers kunnen uitkijken naar enkele spannende wedstrijden en verrassingen naarmate het toernooi vordert.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Information about P2 Padel Tournaments
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt