Geweldige overwinning voor Soubrié en Touly op het elitecircuit van het Franse padel

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

Charlotte Soubrié en Carla Touly hadden een uitzonderlijke week, waarin ze hun eerste grote overwinning behaalden op het elitecircuit van het Franse padel bij 4Padel Toulouse-Colomiers. Slechts enkele dagen na hun optreden op het prestigieuze Philippe-Chatriercourt op Roland-Garros tijdens de Greenweez Paris Major, zorgden Soubrié en Touly voor opschudding door het nummer 1 zaad van het FFT Padel Tour Toulouse, Jessica Ginier-Barbier en Lucile Pothier, te verslaan. Deze overwinning was een grote prestatie voor het duo, die alle verwachtingen overtroffen.

Voorafgaand aan de wedstrijd gaf een peiling uitgevoerd door Mario Cordero aan dat Soubrié en Touly de underdogs waren. Desondanks hebben ze alle verwachtingen weten te trotseren en zijn ze in slechts 54 minuten als winnaar uit de bus gekomen. Ze wonnen in twee sets met een score van 6/1 6/4, waarmee ze hun halve finale nederlaag tegen Ginier en Pothier in Bordeaux konden wreken. Gedurende de wedstrijd hadden Jessica en Lucile maar weinig kansen en wisten ze maar één breakpunt te behalen ten opzichte van de zes breakpunten van hun tegenstanders. Soubrié en Touly wisten drie van deze kansen te benutten, en toonden daarmee hun uitzonderlijke spelkwaliteiten.

Wat het duo Soubrié en Touly onderscheidt, is hun opmerkelijke consistentie. Ze hebben tijdens dit toernooi geen enkele set verloren en hebben hun tegenstanders nooit meer dan vijf games in een wedstrijd laten winnen. Deze prestatie is echt bewonderenswaardig, vooral gezien hun nederlaag in drie sets tijdens de Greenweez Paris Major. Het is duidelijk dat ze waardevolle lessen hebben geleerd van die ervaring en verbeteringen hebben doorgevoerd in hun spel.

De timing van deze overwinning is cruciaal, aangezien deze slechts twee weken voor de Franse kampioenschappen plaatsvindt. Met zo’n opmerkelijk resultaat is het zeer onwaarschijnlijk dat Soubrié en Touly niet zullen deelnemen aan de aankomende kampioenschappen. Deze overwinning dient als een stimulans voor het duo en bevestigt hun positie als sterke kanshebbers in het paddelcircuit.

Naast de geweldige overwinning van Soubrié en Touly is het vermeldenswaardig dat Marie-Amélie Dardaine en Tiffany Phaysouphanh (TS2) de kleine finale hebben gewonnen tegen Camille Sireix en Amélie Detrivière (TS8). Ze behaalden een hardbevochten overwinning met een score van 6/1 3/6 6/3. De competitieve aard van deze wedstrijd benadrukt verder het talent en de vaardigheden die aanwezig zijn in het Franse elitecircuit van het paddel.

De overwinning van Soubrié en Touly op het elitecircuit van 4Padel Toulouse-Colomiers was een opmerkelijke prestatie. Ze hebben alle verwachtingen weten te trotseren door het nummer 1 zaad te verslaan en hebben gedurende het hele toernooi een uitzonderlijke consistentie laten zien. Deze overwinning zal ongetwijfeld hun zelfvertrouwen vergroten terwijl ze zich voorbereiden op de aanstaande Franse kampioenschappen. Daarnaast benadrukt de triomf van Dardaine en Phaysouphanh in de kleine finale verder de competitieve aard van het Franse elitecircuit in het paddel. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze getalenteerde spelers, terwijl ze hun stempel blijven drukken op de sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Alexander Zverev’s Struggle to Reach the Next Level, According to Michael Stich
Indrukwekkende prestatie van Jannik Sinner tegen Novak Djokovic tijdens de Davis Cup
Novak Djokovic bekritiseert gedrag van supporters tijdens Davis Cup-wedstrijd tegen Groot-Brittannië
Italië wint de Davis Cup na 47 jaar
Controversies en spanningen tijdens Mexico Open