Geschiedenis wordt geschreven: A1 Padel New York Grandmaster komt naar de Verenigde Staten

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Het internationale circuit A1 Padel, in samenwerking met de New York Yankees, maakt geschiedenis door zijn inaugurele evenement in de Verenigde Staten te organiseren. Het A1 Padel New York Grandmaster vindt plaats op de iconische Wollman Rink in Manhattan’s Central Park en staat gepland van 9 tot 15 oktober. Dit langverwachte evenement belooft meer dan 4.000 toeschouwers te boeien en te vermaken, en toont het ongeëvenaarde talent en vaardigheid van de best gerangschikte A1 Padel-atleten.

Met als missie om de sport padel te promoten en populair te maken, uit Fabrice Pastor, de oprichter van A1 Padel, zijn opwinding voor dit baanbrekende evenement. Pastor is van mening dat dit een kans is voor ’s werelds beste spelers om hun vaardigheid en speelniveau aan het Amerikaanse publiek te tonen. Door deze spannende sport naar Amerikaanse fans te brengen, streeft A1 Padel ernaar een passie voor padel aan te wakkeren die door het hele land zal resoneren.

Ike S. Franco, CEO van Infinity Sports, deelt dezelfde visie als A1 Padel. Infinity Sports zet zich in om deze dynamische sport aan fans in het hele land te introduceren, en New Yorkers zullen de eersten zijn die de energie en passie van getalenteerde A1 Padel-atleten ervaren. De samenwerking tussen de New York Yankees en A1 Padel versterkt verder de groeiende populariteit en potentie van padel in de Verenigde Staten.

A1 Padel, opgericht in 2020 door Fabrice Pastor, heeft al grote stappen gezet in de wereldwijde promotie van de sport. Als CEO van Monte Carlo International Sports heeft Pastor en zijn team al meer dan 50 toernooien succesvol georganiseerd in verschillende landen, waaronder Spanje, Monaco, Brazilië, Mexico, Argentinië en Zuid-Afrika. De tour zal zijn expansie voortzetten, met plannen voor 18 stops in 13 landen en vier continenten in 2023, inclusief de langverwachte eerste stops in de Verenigde Staten.

De samenwerking tussen de New York Yankees en A1 Padel geeft blijk van de groeiende populariteit en erkenning van padel binnen de sportgemeenschap. Yankees-president Randy Levine erkent het belang en potentieel van padel, waarmee de positie van de sport in de Verenigde Staten verder wordt versterkt. Bret Pidgeon, de algemeen manager van Wollman Rink, deelt zijn enthousiasme voor het organiseren van dit baanbrekende evenement en erkent de impact die het zal hebben op het blootstellen van meer mensen aan de opwindende wereld van padel.

Hoewel het exacte schema nog moet worden vastgesteld, belooft het A1 Padel New York Grandmaster opwindende ochtend- en avondsessies van maandag tot en met donderdag, met als hoogtepunt de langverwachte finales in het weekend. Dit actievolle toernooi mag je niet missen, en kaartjes zullen beschikbaar zijn op Tixr, de officiële partner van A1 Padel.

Terwijl padel zijn eerste stappen zet op het Amerikaanse podium, heeft de A1 Padel New York Grandmaster het potentieel om een padelrevolutie in de Verenigde Staten te ontketenen. Met de steun van A1 Padel, de New York Yankees en een groeiende fanbase staat deze opwindende sport op het punt om de harten van Amerikanen landelijk te veroveren. Maak je klaar om de energie, passie en vaardigheid van A1 Padel-atleten te ervaren in Central Park’s Wollman Rink en getuige te zijn van de geschiedenis die wordt geschreven.

Products You May Like

Articles You May Like

The Pacific Club Cup: CCP in Tahiti
Lucia Sainz maakt indruk in de wereldranglijst van FIP
Alles wat je moet weten over de Oostenrijkse Open
PadelShot ontvangt bijna €5M financiering voor uitbreiding in Frankrijk
Rafael Nadal bevestigt deelname aan de US Open 2022