Gemma Triay: Reflecties op nieuwe partners en benadering in Premier Padel

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Reflecterend op haar recente veranderingen in partner en aanpak in Premier Padel, bespreekt Gemma Triay haar opkomende relatie met haar nieuwe partner, Claudia Fernandez. Triay prijst het temperament en de kalmte van Fernandez ondanks haar jonge leeftijd van 18 jaar. Triay ziet Fernandez als een veelbelovende speler met veel potentieel en benoemt haar als een toekomstige ster in de sport. Deze verschuiving naar een jongere partner markeert een nieuwe ervaring voor Triay, die nu de rol van leider en mentor op zich neemt om Fernandez door hun partnerschap te begeleiden. Triay legt uit dat ze van partner wilde veranderen om het voortouw te nemen en een meer prominente rol op het veld op zich te nemen. Deze overgang van spelen met ervaren partners naar het begeleiden van een jongere speler is een nieuwe uitdaging voor Triay.

Ze benadrukt het belang van duidelijke communicatie en gedeelde doelen tussen haar en Fernandez om hun partnerschap succesvol te maken. Triay streeft ernaar Fernandez te helpen haar verlegenheid te overwinnen en zowel op als naast het veld te groeien.

Triay blikt terug op haar beslissing om afscheid te nemen van haar vorige partner, Alejandra Salazar, na de blessure en operatie van Salazar. Triay beschrijft de beslissing als moeilijk maar noodzakelijk voor haar carrière. De kans om met Marta Ortega te spelen deed zich voor, waardoor Triay haar toekomstige partnerschappen in twijfel trok. Ondanks de uitdagingen van het beëindigen van een succesvol partnerschap, voelde Triay een gevoel van vernieuwing bij het spelen met Ortega. Vooruitkijkend erkent Triay de ups en downs van haar partnerschap met Marta Ortega vorig seizoen. Hoewel het duo mogelijk niet de gewenste resultaten heeft behaald, blijft Triay openstaan voor de mogelijkheid om in de toekomst weer met Alejandra Salazar te spelen.

Triay’s bereidheid om zich aan te passen aan verschillende partners en benaderingen toont haar toewijding aan voortdurende verbetering en groei in Premier Padel. Gemma Triay’s recente veranderingen in partner en benadering in Premier Padel benadrukken haar aanpassingsvermogen en leiderschapskwaliteiten op en naast het veld. Door een nieuw partnerschap aan te gaan met Claudia Fernandez omarmt Triay de rol van mentor en streeft ze ernaar haar teamgenoot te ondersteunen bij het behalen van succes. Ondanks de uitdagingen van het afscheid nemen van Alejandra Salazar, blijft Triay optimistisch over toekomstige partnerschappen en mogelijkheden voor groei in de sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Spannende start van de Premier Padel Italy Major
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen
Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024
Resilience and Determination at Bordeaux Premier Padel P2