Gemma Triay en Marta Ortega verliezen halve finale van het Italiaanse Major toernooi

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

De tweede halve finale van het vrouwen toernooi van het Italiaanse Major vond plaats op zaterdagmiddag. Gemma Triay en Marta Ortega namen het op tegen Delfina Brea en Beatriz Gonzalez. De verdedigend kampioenen wilden hun plaats in de finale veiligstellen en hun winnende reeks voortzetten. Ze waren echter niet opgewassen tegen hun tegenstanders, die uitzonderlijke vaardigheden toonden en hen geen enkele kans gaven.

Evenwichtige start

De wedstrijd begon met een evenwichtige vertoning van beide teams in de vroege games. Elk team vocht hard en toonde hun vastberadenheid om de 20×10-wedstrijd in Madrid te winnen. Het was echter het duo van Delfi en Bea dat foutloze techniek demonstreerde en de leiding nam, en hun voordeel in het spel consolideerde met een score van 4/2. Hun sterke verdediging en aanval limiteerden de kansen voor Martita Ortega en Gemma Triay, en hun constante druk leidde tot een 6/2 overwinning in de eerste set, allemaal in slechts 38 minuten.

Mentaal uitgedaagd

Marta en Gemma leken mentaal beïnvloed te zijn toen ze moeite hadden om hun ritme te vinden aan het begin van de tweede set. Brea en Gonzalez maakten gebruik van deze kans en creëerden snel een break om hun voordeel veilig te stellen. Met onwankelbaar vertrouwen bleven de spelers gecoacht door Gaby Reca de wedstrijd domineren en breidden ze hun voorsprong uit naar 3/1. Hoewel de voormalige nummer één spelers zich wisten terug te vechten en zich te herpakken, was het niet genoeg om indruk te maken op hun tegenstanders. De scherpte van Brea en Gonzalez leidde tot een voorsprong van 5/2 en ze lieten geen tekenen van vertraging zien. Het onstuitbare duo gaf het enthousiaste publiek, dat in groten getale was gekomen, een ware masterclass in padel.

Plaats in de finale

Met hun uitzonderlijke prestatie hebben Delfina Brea en Beatriz Gonzalez hun plaats in hun eerste finale op het Premier Padel circuit veiliggesteld. Ze zullen zich voegen bij Ariana Sanchez en Paula Josemaria, en hun confrontatie belooft een spannende ontmoeting te worden. De overwinning toonde het immense talent van Brea en Gonzalez en bevestigde hun status als opmerkelijke spelers in het vrouwen padel.

Volgende halve finale

De actie gaat door met de tweede halve finale bij de heren, waar Arturo Coello en Agustin Tapia het zullen opnemen tegen het verrassende duo Maxi Sanchez en Lucho Capra. Deze zeer verwachte wedstrijd zal ongetwijfeld meer opwinding en felle concurrentie toevoegen aan het Italiaanse Major toernooi.

Products You May Like

Articles You May Like

Hamad Medjedovic: De Onverwachte Kampioen van de ATP Next Gen Finals
Ondersteuning voor een Premium Tennistour van Taylor Fritz
Miguel Lamperti en Jose Jimenez ondergaan kwalificatieronde in Premier Padel Milano
Building a Strong Partnership in Padel: The Rise of Pierre Vincent and Arthur Hugounenq
Benjamin Tison en Aitor Garcia zegevieren in de eerste ronde van de Premier Padel Milano P1