Gemma Triay en Marta Ortega schitteren in nieuwe partnerships

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Gemma Triay en Marta Ortega verrasten de padelwereld toen ze besloten uit elkaar te gaan voor het begin van het seizoen. Hun beslissing lijkt echter goed uit te pakken, aangezien beide spelers excelleren in hun nieuwe samenwerkingen. Triay is nu gekoppeld aan Fernandez in TS3, terwijl Ortega samenwerkt met Virseda in TS4.

Beide paren hebben het tot de halve finales van de Premier Padel Qatar Major geschopt, waarbij ze indrukwekkende prestaties lieten zien. In de kwartfinales domineerden Triay en Fernandez hun wedstrijd tegen Sainz en Llaguno, slechts drie games in totaal verliezend. Aan de andere kant overweldigden Virseda en Ortega volledig Sharifova en Carnicero, met een score van 6/2 6/0.

Uitdagingen in de halve finales

De halve finales zullen niet gemakkelijk zijn voor beide paren, aangezien ze te maken krijgen met geduchte tegenstanders. Triay en Fernandez zullen het opnemen tegen Salazar en Icardo, die ook goed presteren in het toernooi. Aan de andere kant nemen Ortega en Virseda het op tegen het hoogst gerangschikte paar ter wereld, Josemaria en Sanchez.

Padel fans zullen vol spanning de wedstrijden in Doha volgen, omdat de concurrentie toeneemt in de Premier Padel Qatar Major. De wedstrijden zullen worden uitgezonden in Frankrijk op Canal Plus Sport 360 vanaf 13:30 uur. Het zal interessant zijn om te zien hoe Triay en Ortega blijven presteren in hun nieuwe samenwerkingen en of ze het tot de finale van het toernooi kunnen halen.

De beslissing van Gemma Triay en Marta Ortega om uit elkaar te gaan en nieuwe samenwerkingen aan te gaan, is tot nu toe een succes gebleken. Beide paren hebben veel potentie en vaardigheid getoond in de Premier Padel Qatar Major, wat zorgt voor spannende wedstrijden in de toekomst. Fans kunnen uitkijken naar hoe Triay en Ortega blijven evolueren in hun nieuwe rollen en of ze als winnaars uit het toernooi zullen komen.

Products You May Like

Articles You May Like

Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau
Alles wat je moet weten over het Eastbourne International toernooi
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Analyse van gemiddeld aantal gespeelde punten per wedstrijd in padeltoernooien