Gemma Triay en Marta Ortega domineren de halve finale van de Malaga Open

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

In de eerste halve finale van de vrouwen van de Malaga Open lieten Gemma Triay en Marta Ortega zien dat ze overheersend waren door Tamara Icardo en Virginia Riera grotendeels te overweldigen. Deze overwinning markeert de vierde keer dat het Spaanse duo in de finale staat in de laatste zes toernooien waar ze aan hebben deelgenomen.

Overtuigende overwinning

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat Icardo en Riera geen partij waren voor Ortega en Triay. Het Spaans-Argentijnse duo leed hun derde opeenvolgende nederlaag tegen hun tegenstanders. In de openingsfase hadden Icardo en Riera moeite, aangezien ze al snel werden gebroken door de onvermoeibare energie van Triay en Ortega.

Ortega en Triay toonden een hoger niveau van intensiteit en een doordachte speelstijl, waardoor ze een overtuigende voorsprong namen in de wedstrijd. Het Spaanse duo domineerde de eerste ronde en behaalde een indrukwekkende overwinning van 6-2. Icardo en Riera hadden moeite om hun draai te vinden in de wedstrijd en speelden constant inhaalgedrag.

Met het ingaan van de tweede ronde wisten Triay en Ortega de controle over de wedstrijd te behouden. Ortega’s uitzonderlijke toewijding en intensiteit vormden een aanzienlijke uitdaging voor Riera, die moeite had om bij te blijven in hun diagonale uitwisselingen. Ondanks haar beste inspanningen begon de 34-jarige Argentijnse speelster fouten te maken en kon ze Ortega niet echt in de problemen brengen.

Met een stevige greep op het spel gingen Triay en Ortega verder en toonden ze meer precisie op cruciale momenten. Ze slaagden erin om drie van de drie “puntos de oros” te winnen, waaruit hun dominantie en controle gedurende de hele wedstrijd bleek. De tweede ronde eindigde met een overtuigende overwinning van 6-2 en 6-1 voor Triay en Ortega.

Na teleurstelling in Madrid maakten het duo Triay/Ortega een opmerkelijke comeback in de Malaga Open. Deze twee speelsters, die waarschijnlijk hun laatste toernooi samen spelen op de World Padel Tour, lieten een uitstekende prestatie zien op zaterdagochtend. Hun overwinning in de halve finale bezorgde hen een plek in hun vierde finale van de laatste zes toernooien, een bewijs van hun uitzonderlijke vaardigheden en partnerschap.

Met hun opmerkelijke prestaties in de Malaga Open staan Gemma Triay en Marta Ortega op het punt hun allereerste World Padel Tour-titel veilig te stellen. Terwijl ze zich voorbereiden op de finale op zondag, zullen alle ogen gericht zijn op het Spaanse duo om te zien of ze hun tegenstanders kunnen verslaan en als winnaars uit de bus kunnen komen. Zullen Triay en Ortega in staat zijn de titel te grijpen waar ze zo hard voor hebben gewerkt? Het antwoord zal worden onthuld op zondagochtend.

Products You May Like

Articles You May Like

Head onthult zijn nieuwste aanbod: De Radical Racketten Collectie
Nick Kyrgios spreekt openhartig over zijn mentale gezondheidsproblemen en zijn reis om anderen te helpen
Rafael Nadal maakt opmerkelijke comeback op de Australian Open met behulp van zijn beschermde ranking
Onvermoeibare Rafael Nadal herstelt zich na lange pauze
Le King Belasteguin maakt eindelijk zijn langverwachte comeback