Geen echte verrassingen in Argentinië

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Geen echte verrassingen in Argentinië, wanneer we de verschijning zien van de wedstrijd tussen Sanz/Nieto en Navarro/Lebron. Het nummer 3 zaad lijkt nooit een kans te hebben gehad in deze wedstrijd om te winnen.

De spelers

De fout, het is waar, is een fout van Juan LeBron, schuldig aan veel fouten in het spel. Echter, aan het begin van de wedstrijd leek LeBron op schema. Het is eigenlijk Paco die niet erg goed in de wedstrijd past.

De overwinning

Zoals vaak het geval is, maakt het metronoom Nieto zeer weinig fouten en geeft Sanz het vertrouwen. Bovendien zullen we ons slechts één directe fout van Nieto herinneren in deze wedstrijd voor 14 winnende punten. Voor Lebron is de score hoog met zijn 12 ongedwongen fouten voor slechts 13 winnende punten. Zelfs Paquito, die meer offensief was dan Lebron met 17 winnende punten, maakte minder fouten met 10 ongedwongen fouten op de klok.

Sanz eindigde de wedstrijd perfect en kwetste Lebron diagonaal. Overwinning 6/4 6/4 voor Sanz/Nieto die de leiding nemen over de kwartfinales.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt