French Tennis Federation Announces Record Number of Members

Padel Nieuws

Products You May Like

De Franse Tennisfederatie heeft zojuist aangekondigd dat ze net 1 leden hebben bereikt. Het cijfer voor het einde van het sportseizoen 115/000 is al overschreden (het sportseizoen 2022/2023 eindigde op augustus 2022, met 31 leden)!

Groei van Licentiehouders

Dit resultaat bevestigt het echte enthousiasme van het publiek voor tennis, padel of zelfs strandtennis in Frankrijk. De FFT heeft nog nooit zo’n aantal licentiehouders geregistreerd sinds 2012. De FFT registreerde een stijging van 5,62% in licentiehouders vergeleken met vorig jaar en van 11,07% vergeleken met het seizoen 2022 (op dezelfde datum).

Omdat het aantal licentiehouders gelijk toeneemt tussen mannen en vrouwen, met een toename van 10% onder volwassenen, is de FFT van plan om nieuwe licentiehouders aan te trekken en deze positieve trend voort te zetten. Ze biedt degenen die een van de FFT-disciplines willen uitproberen of opnieuw willen beoefenen, een “ontdekkingslicentie” waarmee ze drie maanden kunnen spelen voor slechts €3. Bij de start van het sportseizoen 2024/25 zal de FFT ook een pickleball licentie aanbieden om deze nieuwe sport te ondersteunen.

Ter gelegenheid van het Roland-Garros toernooi lanceert de FFT haar nieuwe promotionele campagne, gericht op het aantrekken van nieuwe beoefenaars, vooral jongeren en het vrouwelijke publiek. De campagne, beschikbaar op verschillende media, heeft als doel duo’s te inspireren om tennis te proberen en de boodschap over te brengen dat tennis je helpt de beste versie van jezelf te worden.

Products You May Like

Articles You May Like

Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open