French Players in Premier Padel Sevilla P2

Padel Nieuws

Products You May Like

Als nummer 1 op de wachtlijst om deel te nemen aan Premier Padel Sevilla P2, behielden Dylan Guichard en Ricardo Martinez Sanchez de hoop om aan de eerste P2 in de geschiedenis op Spaanse bodem te kunnen deelnemen.

Het circuit heeft een update van de inschrijvingslijst gepubliceerd en het goede nieuws is dat we nu twee Fransen vinden in de previas van de competitie: Thomas Leygue en Dylan Guichard.

De eerste was al gegarandeerd om deel te nemen aan de kwalificaties met de Spanjaard Fran Ramirez Navas. Voor de tweede, die ook zijn talent in Andalusië zal kunnen tonen, met een andere Spanjaard, Ricky Martinez, is dit dus een zeer aangename verrassing.

Onder de meisjes was er echter geen wonder en Alix Collombon zal, zoals nu vaak het geval is, de enige tricolore aanwezig zijn in dit toernooi gemarkeerd door Premier Padel. Zoals gewoonlijk zal de Lyonnaise zich koppelen aan de Argentijnse Julieta Bidahorria.

Vanaf nu wachten we op de loting van de previa-tabel, om te zien tegen wie de twee Frans-Spaanse paren het op zullen nemen in de eerste ronde aanstaande zondag!

Products You May Like

Articles You May Like

Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster