French Players Competing in FIP Rise of Burriana Tournament

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Onder de Franse dames die meedoen aan het FIP Rise of Burriana-toernooi, heeft Laura Buteau de hoogste seed op nummer zeven. Gekoppeld met de Italiaanse speler Michela Zaccagnini, staat Buteau tegenover Barrios en Melero Fernandez in de eerste ronde van de kwalificaties. Een ander Frans team, Marianne Vandaele en Amelie Detriviere, zal ook meedoen aan de vrouwenkwalificaties. Helaas hebben ze een zware tegenstander geloot in Francesca Ligotti en Maria Arteaga Vilches, die favorieten zijn in de kwalificaties.

Aan de mannenkant zijn Yoan Boronad en Timéo Fonteny de enige Franse vertegenwoordigers in de voorrondes in Burriana. Dit zal hun derde FIP-evenement markeren, na optredens in Bourg-en-Bresse vorig jaar en Monaco eerder deze maand. In hun eerste wedstrijd zijn Boronad en Fonteny gepland om het op te nemen tegen de Spaanse broers, Pablo en Alberto Simon Garcia.

Echter, er is gemeld dat het duo Boronad/Fonteny zich heeft moeten terugtrekken uit het FIP Burriana-toernooi, evenals het aanstaande toernooi in Barcelona. Deze tegenslag is te wijten aan de tendinitis van Fonteny in beide benen, waardoor hij ook het P2000-evenement in Caen moet missen. De afwezigheid van Timéo Fonteny vanwege tendinitis is een grote klap voor de kansen van het team.

Looking Ahead

Desondanks moeten de overgebleven Franse spelers in het gezicht van tegenspoed opstaan en hun vaardigheden op de baan laten zien. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen kunnen ze de obstakels overwinnen en een stempel drukken op het FIP Rise of Burriana-toernooi.

Products You May Like

Articles You May Like

Onverwachte wending in het Italy Major Premier Padel-toernooi
Het Gras Court-seizoen van 2022
Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024