French pair Joris/Vanbauce shines in FIP Rise Nola

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Er is geen stoppen aan het Franse paar, Maxime Joris en Thomas Vanbauce, in deze FIP Rise Nola. In de kwartfinale, tegenover de nummer 6 van het toernooi, het zeer gevaarlijke Italiaanse paar, Simone Cremona / Lorenzo Di Giovanni, stond het Franse paar op het punt om uitgeschakeld te worden. Maar wat Joris / Vanbauce sterk maakt, is hun mentale en fysieke veerkracht.

In dit spel zijn ze de besten op de baan en zijn ze in staat om soms slechte situaties om te keren. Ook in deze wedstrijd slaagden ze erin om geweldig te spelen. We nodigen je zelfs uit om deze wedstrijd opnieuw te bekijken die beschikbaar is op Padel MagTV. Je zult dan volledig gekke punten zien, waaronder een punt dat je in een lus kunt zien op 4/6, 7/6, 2/0, 40A.

Het Franse paar staat daarom voor een halve finale tegen een ander Italiaans paar, Flavio Abbate / Giulio Graziotti, die ook moeite hadden in dit onderste deel van de tabel waar de topfavorieten leden.

Tenslotte eindigen de avonturen van Carla Touly / Jessica Ginier en Charlotte Soubrié / Lucile Pothier in de kwartfinales bij de dames.

Products You May Like

Articles You May Like

De discussie over P2 in de wereld van Padel
Fernando Belasteguin Op Weg Naar Mogelijke Overwinning in Gironde P2 Toernooi
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2