French Duo Clinches Victory in P1000 Final

Padel Nieuws

Products You May Like

In een eenzijdige finale van de P1000 uit Créteil kwamen Jérémy Garcia en Pierre Perez Le Tiec als overwinnaars tevoorschijn tegen Yanis Muesser en Jérémy Macchi met een score van 6/2 – 6/1. De wedstrijd begon veelbelovend voor de Elzassers, toen ze vroeg een break namen op 2/1. Echter, een reeks tegenslagen volgde, waardoor Garcia en Le Tiec vooruitliepen en vijf opeenvolgende games pakten.

Ondanks hun beste inspanningen, konden Muesser en Macchi geen comeback maken aangezien ze vijf extra games zonder respons weggaven. Zelfs toen ze geconfronteerd werden met een ontmoedigende 6/2 5/0 achterstand, weigerde het duo op te geven. Ze slaagden erin nog één game te winnen op 5/1 en hadden zelfs 10 break-punten in de volgende game.

Na een slopende 17 minuten van intens spel en vijf geredde matchpunten, kwamen Garcia en Le Tiec uiteindelijk als overwinnaars tevoorschijn na 1 uur en 5 minuten spelen. De late opmars van Muesser en Macchi bleek te laat te zijn, aangezien het dominante duo hun tweede P1000-titel samen claimde, na hun eerdere triomf in Le Mans in februari.

Deze overwinning markeert de derde P1000-titel voor Perez Le Tiec, die zijn eerdere overwinningen in Le Mans en Montreuil toevoegt. Aan de andere kant behaalt Garcia zijn vierde P1000-titel, nadat hij eerder zegevierde in Le Mans, Troyes, Rouen, en nu Créteil. Met deze overwinning verstevigt Garcia zijn positie als de enige Fransman met zo’n indrukwekkende record van P1000-overwinningen in het huidige seizoen.

Products You May Like

Articles You May Like

Recordprijs voor Wimbledon 2024 onthuld
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster
Het Gras Court-seizoen van 2022
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships