Franse spelers beginnen met wisselend succes aan Le Premier Padel P1 Madrid

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Le Premier Padel P1 Madrid is van start gegaan met vijf Fransen die deelnemen aan het heren toernooi. Van de vijf hadden Jérémy Scatena en Franc Ramirez een indrukwekkende start van het toernooi. Ze stonden tegenover het sterke Spaanse duo Verz Lopez / Pozo Carballo en behaalden een overwinning in twee sets, met een score van 6/1 6/4. Als vierde geplaatst lieten Scatena en Ramirez zien dat ze hun ranglijst verdienden en begonnen ze hun Spaanse avontuur op een positieve noot.

Een ander Frans-Argentijns duo, Blanqué / Acosta, maakte optimaal gebruik van hun wildcard en wonnen hun eerste wedstrijd van een Spaans duo, Aliaga / Jimenez. Ze toonden hun vaardigheden en vastberadenheid, en bewezen dat ze een geduchte tegenstander zijn. Hun overwinning in de eerste wedstrijd was een geweldige manier om de wildcard te eren en zichzelf neer te zetten als een geduchte tegenstander.

Helaas hadden niet alle Franse spelers een succesvolle start bij Le Premier Padel P1 Madrid. Max Moreau en Jérôme Inzerillo kwamen in de eerste ronde tegenover het duo Medina / Agustin te staan. Ondanks hun iets hogere ranking hadden Moreau en Inzerillo moeite om hun ritme te vinden en verloren uiteindelijk in drie sets, met een score van 5/7 6/4 6/4. Deze nederlaag was zeker een teleurstelling voor het duo dat het goed had gedaan in het vorige toernooi in Italië.

Het Frans-Spaanse duo Guichard / Martinez kwam dicht bij de overwinning in hun eerste wedstrijd tegen Menendez / Ronco. Helaas zat het geluk niet aan hun zijde en verloren ze in een spannende wedstrijd van drie sets, met een score van 6/2 3/6 7/5. Ondanks de nederlaag toonden Guichard en Martinez veel potentieel en het vermogen om hun tegenstanders uit te dagen.

Leygue / Martinez leden een zware nederlaag in hun openingswedstrijd tegen de derde geplaatste in de kwalificatieronde, Rivera / Mercadal. De tegenstand bleek te sterk voor Leygue en Martinez, aangezien ze het tempo van hun tegenstanders niet konden bijhouden. De eindstand was 6/1 6/3 in het voordeel van Rivera / Mercadal, waardoor Leygue en Martinez een teleurstellende start van het toernooi hadden.

De indrukwekkende start van Blanqué en Acosta betekent dat ze nu een zware uitdaging tegemoet gaan in hun volgende wedstrijd tegen het Spaans-Portugese duo Araujo / Fuster. Araujo en Fuster zorgden voor een verrassing in het toernooi door het als eerste geplaatste duo Garcia / Vera te verslaan in twee sets, met een score van 6/3 6/4. Blanqué en Acosta zullen hun beste spel moeten laten zien om deze sterke tegenstand te overwinnen en hun plek in het hoofdtoernooi veilig te stellen.

Met hun status als vierde geplaatst hebben Scatena en Ramirez hun kansen vergroot om verder door te gaan in het hoofdtoernooi. Hun volgende tegenstanders zullen Bautista / Santigosa zijn, een Frans-Spaans duo dat erin slaagde Santana / Perez Cendon te verslaan in een uitdagende wedstrijd van drie sets. Scatena en Ramirez moeten gefocust blijven en hun komende wedstrijd tegen Bautista en Santigosa serieus nemen, omdat de Spanjaarden niet te onderschatten zijn.

Mixed start voor Franse spelers

Over het algemeen hebben de Franse spelers bij Le Premier Padel P1 Madrid een wisselende start gehad van het toernooi. Met enkele indrukwekkende overwinningen en teleurstellende nederlagen moeten ze zich hergroeperen, hun prestaties analyseren en sterker terugkomen in hun komende wedstrijden. De concurrentie blijft zwaar, maar de Fransen hebben de vaardigheden en vastberadenheid om hun stempel te drukken op het toernooi en hun talent op het internationale toneel te laten zien.

Products You May Like

Articles You May Like

Tennis Padel Cap d’Agde: Jaarlijks P1000 Hommes Toernooi
Frans spelers schitteren op Premier Padel toernooi in Riyadh
Ivo Karlovic kondigt zijn pensioen aan
Andy Murray roept op tot meer aandacht voor Zuid-Amerikaanse klei tennis
Clément Geens: Van Tennis tot Padel