Franse paddle-tennisspelers bereiken de kwartfinales op het FIP Star-toernooi in Puebla

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

De Franse vertegenwoordigers Thomas Leygue en Ferran Insa hebben een succesvol toernooi gespeeld op de FIP Star in Puebla. In hun debuut in Mexico namen ze het op tegen de Argentijnen Valenzuela en Farias. Ze behaalden een overtuigende overwinning met een score van 6/0 6/1, waardoor ze zich plaatsten voor de volgende ronde. Daar zullen ze het opnemen tegen het uitdagende duo Miguel Oliveira en Maximiliano Cejas.

Bastien Blanqué en Dylan Guichard

Een ander Frans duo, Bastien Blanqué en Dylan Guichard, had een moeilijke strijd in de eerste ronde. Ze slaagden erin twee matchpoints te redden en een overwinning veilig te stellen. In de achtste finales hadden ze echter een veel gemakkelijkere wedstrijd en versloegen ze het lokale kwalificatieduo Ortiz/Tapia met een dominante score van 6/1 6/1. In de volgende ronde nemen Blanqué en Guichard het op tegen Belar Vela en Christian Medina Murphy, die als vierde zijn geplaatst.

Thomas Vanbauce en Dorian de Meyer

Helaas hadden Thomas Vanbauce en Dorian de Meyer minder geluk. Ze stonden tegenover het Spaans-Portugese duo Henrique Barbosa en Adrian Manzaneque en verloren in twee sets met een score van 6/4 7/5. Hun reis in het toernooi eindigde met deze nederlaag.

Met drie Franse duo’s in de kwartfinales zal de competitie nog intenser worden. Leygue en Insa zullen hun beste spel moeten laten zien in hun wedstrijd tegen Oliveira en Cejas, wat een zware wedstrijd belooft te worden. Blanqué en Guichard zullen ook een uitdagende tegenstander hebben in Vela en Medina Murphy. Beide paren zullen hun vaardigheden moeten laten zien om verder te komen in het toernooi.

Het succes van de Franse spelers tot nu toe op de FIP Star in Puebla toont hun dominantie in de sport van paddle-tennis. Hun prestaties zijn lovenswaardig, met het indrukwekkende debuut van Leygue en Insa, de hevigbevochten overwinning van Blanqué en Guichard, en het jammerlijke vertrek van Vanbauce en de Meyer. De Franse spelers hebben hun talent en vaardigheid bewezen, en het zal spannend zijn om te zien hoe ze het doen in de komende wedstrijden.

De Franse spelers hebben hun aanwezigheid laten gelden op de FIP Star in Puebla. Met hun indrukwekkende prestaties hebben ze zich geplaatst voor de kwartfinales, waardoor de weg vrij is voor spannende wedstrijden in de komende rondes. De Franse dominantie in het toernooi is duidelijk, en fans van paddle-tennis kijken reikhalzend uit naar het zien van hun favoriete Franse spelers in actie.

Products You May Like

Articles You May Like

FIP Rise of Bourg-en-Bresse: Een opmerkelijk padeltoernooi met een emotioneel verhaal
De hoogverwachte Mediafixer Interclubs 2023
Rafael Nadal’s indrukwekkende carrière en naderende pensioen
Holger Rune Werkt in 2024 Nog Steeds Samen met Coach Boris Becker
Nick Kyrgios spreekt openhartig over zijn mentale gezondheidsproblemen en zijn reis om anderen te helpen