Frans tennistalent Fiona Ligi toont onwrikbare vastberadenheid tijdens toernooi

Padel Nieuws

Afgelopen weekend heeft Fiona Ligi, de zesde gerangschikte Franse speler, haar onwrikbare vastberadenheid laten zien tijdens het P1000 BoxtoBox Agency-toernooi, gehouden bij de Bandol Club. Ondanks fysieke tegenslagen bleef Ligis vechtgeest gedurende de hele competitie standvastig.

Doorzettingsvermogen in de kwartfinales

Tijdens de kwartfinales maakte Ligi een harde val die haar van de baan dwong en een diepgaande invloed had op haar fysieke welzijn gedurende de rest van het toernooi. Opgeven was echter nooit een optie voor Ligi. De onbuigzame wens om door te zetten en haar uiterste best te doen tot de laatste wedstrijd en de laatste punt, overheersten.

Toenemende pijn in de halve finale en finale

Naarmate het toernooi vorderde, kreeg Ligi steeds meer last van pijn. Wat aanvankelijk een redelijk draaglijk ongemak was in de halve finale, werd tijdens de finale intenser. Het versnellen en uitvoeren van finishing shots werd een overweldigende uitdaging voor haar.

Terugkijkend had de val veel ernstiger kunnen aflopen. Ligis snelle reflexen hebben haar behoed voor ernstiger letsel. Hoewel een precieze diagnose van een gekneusde rib of verplaatste rib nog moet worden vastgesteld, zijn enkele dagen rust nodig voordat ze haar inspanningen weer kan hervatten, altijd gedreven door dezelfde onwrikbare vastberadenheid.

Ligis volgende toernooi vindt over twee weken plaats in Palavas, waar ze zich zal aansluiten bij Typhanie Phaysouphan voor het P1000-evenement. Voorafgaand aan het toernooi zet ze zich in om volledig te herstellen en op haar topprestaties te presteren, zoals altijd. Vervolgens is Ligi van plan om te genieten van een welverdiende vakantie en tegelijkertijd intensieve trainingsessies te volgen ter voorbereiding op het komende schooljaar in september, dat belooft gevuld te zijn met spannende evenementen.

Ligi wacht vol spanning op bevestiging van haar partner voor het P2000 evenement in Colomiers, aangezien haar gebruikelijke partner Laura Clergue niet beschikbaar is. Daarnaast zal ze ook deelnemen aan de Franse Kampioenschappen, samen met Laura. Bovendien is Ligi van plan om deel te nemen aan internationale toernooien. In juli was haar drukke schema als tennisleraar bij de Mas Club in Perpignan reden voor een korte pauze. Ze werkt echter hard aan haar schema na de zomer om tijd vrij te maken voor competitie.

Ligis doel is om zoveel mogelijk toernooien te spelen tijdens het laatste deel van het seizoen, zowel in Frankrijk als in het buitenland. Haar ongeëvenaarde motivatie, onwrikbare vastberadenheid en topfysieke conditie dienen als belangrijke drijfveren die haar inspireren om eventuele obstakels op haar pad te overwinnen. Haar ultieme ambitie is om weer trots het shirt van het Franse nationale team te dragen, dat dient als haar belangrijkste bron van motivatie.

Terwijl Fiona Ligi haar opmerkelijke reis in de wereld van professioneel tennis voortzet, blijven haar toewijding en veerkracht onwrikbaar. Ondanks fysieke uitdagingen zorgt haar onvermoeibare geest en onophoudelijke toewijding aan haar vak ervoor dat haar toekomstige ondernemingen klaar zijn voor grootsheid.

Products You May Like

Articles You May Like

Belangrijke adviezen om fysieke activiteit beter te beheren en blessures te voorkomen
Alejandra Salazar: de Ongeëvenaarde Kampioen van de Padel Wereld
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz: Hoop op een Olympische droom in Parijs
Le King Belasteguin maakt eindelijk zijn langverwachte comeback
Spannende Wedstrijd tussen Jairo Bautista en Thomas Leygue en Ferran Insa