Forest Hill Clubs breidt zijn padel faciliteiten uit

Padel Nieuws

Padel, een populaire racketsport die elementen van tennis en squash combineert, wint aan immense populariteit in Frankrijk. Met het toenemend aantal beoefenaars heeft Forest Hill Clubs de groeiende vraag erkend en het initiatief genomen om zijn padel faciliteiten uit te breiden. Dit artikel bespreekt de uitbreidingsplannen van Forest Hill Clubs en hun streven om de belangrijkste club voor padel in Parijs en Île-de-France te worden.
Forest Hill Clubs is van plan om op 4 september 30 nieuwe padelbanen in te wijden, die tegemoetkomen aan het groeiende aantal padel liefhebbers. Deze banen, zowel binnen als buiten, worden verspreid over verschillende locaties van Forest Hill Clubs, waaronder Marnes-la-Coquette, La Défense en Aquaboulevard in het centrum van Parijs. De toevoeging van deze nieuwe faciliteiten zal het reeds diverse aanbod van sporten die door de clubs worden aangeboden, zoals tennis, fitness, badminton, squash, rotsklimmen, bodybuilding, dansen en aquagym, complementeren.
Forest Hill Clubs is toegewijd om een uitzonderlijke sportervaring te bieden in opmerkelijke omgevingen. Hun state-of-the-art infrastructuur, inclusief clubhuizen, geavanceerde apparatuur en faciliteiten van wereldklasse, zullen volledig operationeel zijn vanaf 4 september. Het Country Club Forest Hill La Marche in Marnes-la-Coquette zal in totaal 20 padelbanen hebben, terwijl Aquaboulevard en Forest Hill La Défense elk 5 banen zullen hebben.

Michel Corbière, president van de Forest Hill Group, streeft ernaar dat Forest Hill de belangrijkste club voor padel in Parijs en Île-de-France wordt. Zijn visie is om optimale game-ervaringen te bieden voor Parijzenaars en inwoners van Île-de-France die padel willen beoefenen onder topomstandigheden. Forest Hill Clubs streeft ernaar zich te vestigen als de ultieme sportreferentie in de regio, met een uitgebreid aanbod van sporten en faciliteiten van topkwaliteit.

Vanaf 4 september zal Forest Hill Clubs een speciale website lanceren voor het reserveren van speeltijden: reservation.forest-hill.fr. Dit efficiënte platform stelt liefhebbers in staat om gemakkelijk hun plekken te reserveren. Daarnaast biedt Forest Hill Clubs privélessen, groepslessen, introducties en coachingssessies voor alle vaardigheidsniveaus. Hierdoor hebben spelers van alle niveaus toegang tot professionele begeleiding en kunnen ze hun vaardigheden op het padelveld verbeteren.

Met hun langdurige samenwerking met het Roland Garros-toernooi heeft Forest Hill Clubs zich vanzelfsprekend verbonden met het belangrijkste padeltoernooi ter wereld. Door zich te associëren met de Greenweez Paris Premier Padel Major, versterkt Forest Hill Clubs verder de banden met de Franse Tennisfederatie (FFT) en bevestigt het zijn toewijding aan de sport. Het doel van de club is om de ideale bestemming te worden voor zowel Franse als internationale spelers in de wereld van padel.
Om in contact te komen met het publiek en hun nieuwe padel faciliteiten te introduceren, zal Forest Hill Clubs een “Chalet Forest Hill” opzetten voor het Centraal Station. Dit chalet zal dienen als ontmoetingspunt voor het publiek en informatie verstrekken over de sport en de club. Het zal ook een kijkje bieden in de nieuwe padelbanen, nieuwsgierigheid opwekken en potentiële nieuwe leden aantrekken.

De uitbreiding van de padel faciliteiten van Forest Hill Clubs getuigt van de groeiende populariteit van de sport in Frankrijk. Met hun toewijding om een ongeëvenaarde sportervaring te bieden en hun ambitieuze doel om de toonaangevende padelclub in Parijs en Île-de-France te worden, is Forest Hill Clubs klaar om te voorzien in de behoeften van padel liefhebbers en hen een eersteklas sportomgeving te bieden.

Products You May Like

Articles You May Like

Jamie Murray is bezorgd over de toekomst van dubbelspel in het tennis
Iga Swiatek verslagen door qualifier Anna Kalinskaya in Dubai halve finales
Spanning op het Premier Padel Riyadh P1 toernooi
Stefanos Tsitsipas biedt hulp aan na orkaan Otis in Mexicaanse Open
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster met hoge verwachtingen