Eerste vrouwen P1000 toernooi georganiseerd door Grenoble Tennis Padel

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

Products You May Like

Onlangs waren wij getuige van het opwindende eerste mannen P1000 toernooi bij Grenoble Tennis Padel, dat eindigde met een overwinning voor het indrukwekkende duo Ayuso/Raichman. Nu is het echter tijd voor de vrouwen om hun opmerkelijke vaardigheden te laten zien, aangezien Grenoble Tennis Padel zich voorbereidt op het organiseren van het eerste vrouwen P1000 evenement van de afdeling. Deze fantastische kans is mogelijk gemaakt door de onwrikbare steun van Vision d’Ailleurs, de partner van het evenement. Met eersteklas faciliteiten, waaronder drie overdekte banen met optimale speelomstandigheden zoals een hoogtevrijheid van 12 meter en geautoriseerde uitgangen op alle drie de banen, is Grenoble Tennis Padel klaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het voorlopige programma voor het vrouwen P1000 toernooi, dat plaatsvindt van 24 november tot 26 november, belooft een weekend vol actievolle competitie en spannende wedstrijden. Hier is de planning:

De dag begint met kwalificaties (indien nodig) afhankelijk van het aantal paren.

Het hoofdtoernooi begint om 8.30 uur. In de avond is er een speciale bijeenkomst in de club, dat een heerlijk sociaal evenement belooft te worden voor spelers en aanwezigen.

De dag begint met rangschikkingwedstrijden van de 5e tot en met de 8e plaats om 9 uur. Kort daarna, om 10:30 uur, vinden de langverwachte halve finales plaats, gevolgd door de grote finale om 14:30 uur, waar de kampioenen gekroond zullen worden.

Als je je paddle-vaardigheden wilt tonen, zorg er dan voor dat je je plek in het toernooi veiligstelt door je voor 17 november, 23.59 uur, aan te melden. Om je aan te melden, stuur eenvoudigweg je gegevens naar loic.revol@grenoblepadel.fr. Mis deze geweldige kans niet om deel uit te maken van het eerste vrouwen P1000 evenement van de afdeling! Terwijl Grenoble Tennis Padel zijn stempel blijft drukken op de wereld van padel, is het podium nu klaar voor de vrouwen om te schitteren en hun onuitwisbare stempel op de sport achter te laten. Met de onwrikbare steun van Vision d’Ailleurs belooft dit eerste vrouwen P1000 toernooi een betoverend spektakel te worden, met felle concurrentie en buitengewoon talent. Noteer de data 24 november tot 26 november in je agenda, waar je spannende wedstrijden kunt zien ontvouwen bij Grenoble Tennis Padel. Of je nu deelneemt aan het toernooi of vanaf de tribunes aanmoedigt, wees voorbereid om geboeid te raken door het ongelooflijke atletische vermogen en de vaardigheid die deze fenomenale atleten tonen.

Products You May Like

Articles You May Like

Gemma Triay en Claudia Fernandez triomferen op Malaga P1
Het FIP Platinum Sardegna-toernooi belooft nieuwe interessante koppels te tonen
Barbora Krejcikova’s Triumphant Journey at Wimbledon
Nieuwsbericht: Blessure van Grigor Dimitrov dwingt tot terugtrekking van Wimbledon
John McEnroe defends Novak Djokovic after Wimbledon crowd controversy