Eerste professionele padeltoernooi in New York City

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Na problemen met vergunningen die leidden tot de annulering van het A1 Padeltoernooi in augustus, maakt de stad New York zich klaar om van 9 tot 15 oktober haar allereerste professionele padeltoernooi te organiseren. Het evenement zal plaatsvinden op de iconische Wollman Rink in Central Park, dat al bekend staat om zijn tennisbanen en ijsbaan. Tijdens een persconferentie die speciaal werd gehouden om de nieuwe datum en locatie aan te kondigen, toonden Fabrice Pastor, de president van A1 Padel, en Randy Levine, de president van de NY Yankees, hun enthousiasme over het aankomende toernooi. Dit evenement markeert de eerste stap van A1 Padel in de Verenigde Staten.

De organisatoren verwachten dat het Grand Master toernooi meer dan 4.000 padelfans zal aantrekken, waarmee de groeiende interesse en populariteit van de sport verder wordt bevestigd. Het evenement zal naar verwachting ook live worden uitgezonden op een nationaal televisiekanaal, hoewel de naam van het kanaal nog niet is bekendgemaakt.

Het succes van dit toernooi zal dienen als een bewijs van Fabrice Pastor’s visie om padel naar een internationaal niveau te tillen. De eerdere annulering bracht twijfels met zich mee over de samenwerking met de prestigieuze Yankees-organisatie, maar Pastor blijft standvastig in zijn doel om de sport wereldwijd te promoten en te ontwikkelen. Onder zijn leiding heeft A1 Padel al aanzienlijke vooruitgang geboekt in verschillende landen en continenten.

Het A1 Padel circuit heeft erkenning en een goede reputatie verworven door zijn toenemende aanwezigheid wereldwijd. Pastor’s toewijding en inzet voor de sport hebben geresulteerd in een solide en voortdurend evoluerend project. Met elk toernooi wint de sport van padel aan populariteit en volgers.

Het aankomende professionele padeltoernooi in Central Park, New York City, is een opwindend evenement dat de groeiende populariteit en internationale aantrekkingskracht van de sport illustreert. Na de eerdere tegenslag zijn de organisatoren enthousiast om de sport aan Amerikaans publiek te laten zien en een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten te vestigen. Terwijl het Grand Master toernooi nadert, zijn alle ogen gericht op Fabrice Pastor en A1 Padel om te zien of zij succesvol een onvergetelijke ervaring kunnen bieden aan spelers en fans.

Products You May Like

Articles You May Like

Holger Rune herstart de samenwerking met Patrick Mouratoglou voor de derde keer
Daniil Medvedev kondigt de toevoeging van Gilles Simon aan aan zijn coachingteam
Alejandro Galan: De stijging van een padel talent
Update van de niveautabel van padel 2024
Clément Geens: Van Tennis tot Padel