Eerste finale van P2000 PadelShot Caen

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Eerste finale, bij P2000 PadelShot Caen, met de tegenovergestelde vrouwelijke ontmoeting Louise Bahurel en Camille Sireix tegen Fiona Ligi en Tiffany Phaysouphanh. Wedstrijd tussen de twee beste eerste paren van dit toernooi, die geen enkele set hebben verloren in deze P2000.

Het eerste rond was erg spannend tussen de twee teams. Op de 60 punten die werden gespeeld tijdens de eerste act, werden 31 gewonnen door het paar Ligi/Phaysouphanh tegen 29 voor Sireix/Bahurel. De twee punten verschil waren degene die hebben geleid tot de break, tijdens het eerste rond. Het niveau van de twee teams was ongeveer hetzelfde. Maar er waren wat ongedwongen fouten nodig van Camille Sireix en Louise Bahurel om hun service aan hun tegenstanders aan te bieden. Fiona en Tiffany waren kalm in deze eerste set, ondanks dat ze een breakpunt op hun service moesten redden. Uiteindelijk staat het 6/4 voor de 1e geplaatste in deze ontmoeting.

In deze tweede set begonnen we opnieuw op het center van PadelShot Caen. Sterke wedstrijd van Camille Sireix en Louise Bahurel. Helaas, in vergelijking met hen, waren Fiona Ligi en Tiffany Phaysouphanh indrukwekkend en onverstoorbaar, sterk in verdediging terwijl ze zeer aanvallend waren. Ze waren ook de eersten die braken in deze tweede set, wat een grote klap was voor het moraal van hun tegenstanders. Tiffany Phaysouphanh en Fiona Ligi waren eenvoudigweg onverslaanbaar in deze tweede set, en gaven geen enkele breakkans aan hun tegenstanders en verloren slechts 15 kleine punten.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open