Een verbluffende prestatie van Alix Collombon en Lorena Rufo op het Greenweez Paris Major

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

In een verbluffende vertoning van vaardigheid hebben Alix Collombon en Lorena Rufo een plek in de 8e finales van het Greenweez Paris Major veiliggesteld, waarbij hun tegenstanders, Sara Pujals en Lourdes Pascual, weinig kans maakten. Ondanks een ietwat wankel begin, gekenmerkt door fouten aan beide kanten, slaagde het Frans-Spaanse duo erin meerdere keren de service van hun tegenstander te breken, terwijl ze slechts één keer hun eigen service weggaven in de eerste set. Met een comfortabele overwinning van 6/3 lieten Collombon en Rufo een veiligheidsmarge zien die hun superioriteit benadrukte.

De tweede set bleek nog beslissender te zijn, waarbij Collombon en Rufo drie keer de service van de Spanjaarden braken zonder zelf een servicegame op te geven. De overwinning van 6/3 6/1 in slechts 1 uur en 15 minuten toonde hun dominantie aan, aangezien ze een indrukwekkend aantal van 63% van de punten in de wedstrijd wonnen. Ondanks deze overtuigende overwinning waren er momenten van frustratie voor Alix Collombon. Haar servicegames in de tweede set verliepen niet zo vlekkeloos als gewenst en ze verloor haar toewijding in de eerste game. Ondanks deze kleine tegenslagen slaagde Collombon erin zich te herpakken en het gezicht te redden na een achterstand van 15-40 in de 5e game.

Hoewel de tegenstand in deze wedstrijd relatief zwak was, kunnen Collombon en Rufo zich niet veroorloven om hun waakzaamheid te laten verslappen. In de aankomende achtste finales zullen ze het opnemen tegen het 18e gerangschikte duo, Beatriz Caldera en Ana Catarina Nogueira. Het duo Caldera/Nogueira staat vol zelfvertrouwen na het uitschakelen van de zussen Alayeto in een spannende wedstrijd van drie sets (6/3 5/7 6/4) eerder vandaag. Collombon en Rufo moeten ervoor zorgen dat ze hun spel aanscherpen en gefocust blijven om verrassingen in de volgende ronde te voorkomen.

Alix Collombon en Lorena Rufo hebben consequent hun vaardigheid en dominantie getoond tijdens het Greenweez Paris Major. Met hun voorbeeldige prestatie tegen Pujals en Pascual hebben ze bewezen dat ze in staat zijn om hun tegenstanders de baas te zijn. Ze moeten echter waakzaam blijven en de concurrentie niet onderschatten, vooral naarmate ze verder komen in het toernooi. Met sterke vastberadenheid en een strakke grip op hun spel hebben Collombon en Rufo het potentieel om het kampioenschap te veroveren.

Een blijvende impact op de padelwereld

Het succes van Alix Collombon en Lorena Rufo op het Greenweez Paris Major markeert het begin van een veelbelovend partnerschap. Hun chemie op het veld is onmiskenbaar en hun vaardigheden vullen elkaar perfect aan. Naarmate ze blijven pronken met hun dominantie en strategisch spel, zullen Collombon en Rufo een blijvende impact hebben op de wereld van padel. Fans en toeschouwers kijken reikhalzend uit naar hun toekomstige wedstrijden, terwijl ze proberen hun positie als geduchte kracht in de sport te versterken.