Een snelle overwinning voor Johan Bergeron en Maxime Moreau op het P2000 PadelShot Caen-toernooi

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Wat een wedstrijd Johan Bergeron en Maxime Moreau, tijdens de finale van P2000 PadelShot Caen tegen Benjamin Grue en Miguel Gonzalez Garcia. De twee Fransen waren in TGV-modus in deze ontmoeting en hadden slechts 54 minuten nodig om de titel te winnen. Een snelle overwinning: 6/1 6/1.

Dit is ongeveer het 8e titel in P2000 voor Johan Bergeron, die steeds dichter bij zijn voormalige teamgenoot, Bastien Blanqué (11 titels), komt. Voor Max Moreau is het zijn allereerste titel in P2000, hoe moeilijk dat ook te bevatten is.

Dit set was niet bedoeld om zo snel te zijn voor het duo Max Moreau / Jo Bergeron. Ondanks enkele fouten van Moreau die wat opwinding voorspelden, verliepen de zaken soepel voor Maxime Moreau en Johan Bergeron die geen enkel game verloren in deze set, waardoor ze het vrij gemakkelijk wonnen met 6/1.

In de laatste ronde gaven Benjamin Grué en Miguel Gonzalez Garcia volledig op en maakten ze een aanzienlijk aantal fouten. Het duurde niet lang voordat Max Moreau en Johan Bergeron twee matchpunten nodig hadden om te winnen met 6/1.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende halve finales van het Bordeaux P2-toernooi
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen
Het Gras Court-seizoen van 2022
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Maxi Sanchez en Sanyo Gutierrez zullen na de Rome Major uit elkaar gaan