Een Nieuw Tijdperk voor Padel in Bordeaux: Welkom bij Padel House!

Padel Nieuws, Padelclubs

In de bruisende stad Bordeaux is het vinden van een geschikte plek om padel te spelen een behoorlijke uitdaging. Het beperkte aantal banen bracht twee vrienden, Jeremy en Guillaume, op het idee om hun eigen padelcentrum te openen. Wat begon als een informeel gesprek groeide al snel uit tot een ambitieus project, met de steun van hun jeugdvrienden Clement en Nicolas. De geboorte van Padel House markeerde de opkomst van een levendige ontmoetingsplaats voor padelliefhebbers in de stad. Met onwankelbare vastberadenheid en een gedeelde passie voor de sport hebben Jeremy, Guillaume, Clement en Nicolas hun droom werkelijkheid gemaakt. Padel House, met een indrukwekkende oppervlakte van 2000 m², beschikt over vijf overdekte padelbanen, zodat spelers nooit teleurgesteld worden door onbeschikbaarheid. Naast padel is het centrum ook gericht op liefhebbers van pétanque en Mölkky, waardoor het een veelzijdig toevluchtsoord is voor buitensportliefhebbers.

Margaux Randjbar, een getrainde ingenieur die padelcoach is geworden, vervult de rol van sportdirecteur bij Padel House. Als lid van de Franse top 30 en padelcoach sinds 2019 biedt Margaux zowel individuele als groepslessen aan, afgestemd op alle niveaus en leeftijdsgroepen. Van recreatieve spelers tot enthousiaste competitieve spelers, iedereen kan zijn plek vinden bij Padel House. Voor degenen die een extra uitdaging zoeken, is er ook een padeltrainingscursus op het betoverende Canarische eiland.

Om jong talent de kans te geven hun liefde voor de sport te koesteren en hun vaardigheden te ontwikkelen, heeft Padel House ook een padelschool opgericht. Deze school is bedoeld voor kinderen en tieners in de leeftijd van 5 tot 18 jaar en biedt een unieke mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen.

Community en Evenementen

Padel House schept niet alleen een gevoel van gemeenschap, maar organiseert ook actief toernooien en teambuildingactiviteiten. Het dient als platform voor spelers van verschillende achtergronden om samen te komen, een band op te bouwen en hun vaardigheden te tonen. Het centrum hecht veel waarde aan inclusiviteit, wat ook blijkt uit de oprichting van de padelschool.

Ter gelegenheid van de opening van Padel House werd er een groot openingsfeest gehouden, dat een bruisende sfeer creëerde. Spelers werden getrakteerd op een levendige DJ-set van een van de managers, vergezeld van een live-uitzending van de rugbywedstrijd tussen Zuid-Afrika en Ierland. Met overheerlijke catering en een gezellige taverne ter plaatse was het een evenement dat je niet mocht missen. Dit feest zette de toon voor de levendige en energieke ambiance die Padel House kenmerkt.

Terwijl Padel House een warme uitnodiging doet aan padelliefhebbers, biedt het centrum momenteel een speciale deal om het schooljaar te beginnen. Met een laag tarief van slechts €12 in plaats van de reguliere €15 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, is er des te meer reden om de wereld van Padel House te verkennen. Ontdek de vreugde van padel en omarm het gevoel van kameraadschap dat elke hoek van dit opmerkelijke etablissement doordringt. Padel House wacht op je, klaar om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Products You May Like

Articles You May Like

Novak Djokovic bekritiseert gedrag van supporters tijdens Davis Cup-wedstrijd tegen Groot-Brittannië
Spannende Resultaten en Nieuwe Contenders bij het Mexicaanse Open 2023
Keert Nick Kyrgios terug naar de tennisbaan in de Australian Open?
Indrukwekkende prestatie van Jannik Sinner tegen Novak Djokovic tijdens de Davis Cup
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz: Hoop op een Olympische droom in Parijs