Een grensverleggend evenement: La Boisade verenigt golf en padel

Padel Nieuws, Padelclubs

De wereld van sport is voortdurend in ontwikkeling en zoekt altijd nieuwe manieren om grenzen te verleggen en verschillende disciplines samen te brengen. In een baanbrekend initiatief heeft Toulouse Padel Club, in samenwerking met Revers Boisé, een opkomend Toulouse merk in de racket sportwereld, een ongekend evenement georganiseerd dat de werelden van golf en padel samenbrengt. Deze gedenkwaardige gelegenheid, toepasselijk genaamd “La Boisade”, markeert het eerste evenement in zijn soort in Frankrijk, waar golfenthousiastelingen en padelspelers samenkomen voor een onvergetelijk toernooi.

De samensmelting van golf en padel

Hoewel de samensmelting van golf en padel misschien nieuw lijkt, is het niet volledig onontgonnen gebied. In 2021 integreerde een golfclub in België drie padelbanen in haar faciliteiten, waardoor haar leden de mogelijkheid kregen om deze opwindende sport te verkennen via toernooien en introductiecursussen. Nu krijgen de inwoners van Toulouse de kans om een soortgelijk avontuur aan te gaan en de grenzen van traditionele sporten opnieuw te definiëren.

Toernooi details

Het toernooi bestaat uit teams van twee deelnemers, die zich kunnen verdiepen in de opwinding van zowel golf als padel. Golfenthousiastelingen zullen deelnemen aan de scramble-formaat, waarbij elke speler een slag maakt en alleen de beste bal van het team behouden blijft voor de volgende slag. Aan de andere kant kunnen padelspelers ervoor kiezen om mee te doen in de P100 of P250 divisies, waar ze hun vaardigheden en strategische bekwaamheid kunnen tonen.

Zet zaterdag 30 september in je agenda, wanneer golfers en padelspelers samenkomen bij de prestigieuze Toulouse Padel Club, gelegen aan 11 rue Marie-Louise Dissard. De dag belooft vol actie te zijn, vol met onvergetelijke momenten. Om elk opwindend moment vast te leggen, zullen er twee getalenteerde fotografen aanwezig zijn om het evenement te vereeuwigen en de deelnemers in staat te stellen de herinneringen jarenlang te koesteren.

Het schema is als volgt:
– 8:30 uur: Golfers zullen de uitdaging aangaan van de 18-holes baan op de gerenommeerde golfbaan Ramée.
– 13:30 uur: Deelnemers zullen samenkomen in het prestigieuze golfrestaurant voor een heerlijke lunch, om hun energie aan te vullen voor de spannende activiteiten die volgen.
– 15:30 uur: De focus verschuift dan naar de Toulouse Padel Club, waar het padeltoernooi zal beginnen. Spelers uit alle lagen van de bevolking zullen hun vaardigheden tonen, waardoor er een sfeer van gezonde competitie en kameraadschap ontstaat.
– 20:00 uur: Terwijl de zon ondergaat, komen de deelnemers samen voor de grande finale: de prijsuitreiking en een heerlijke aperitief, een passend einde van een dag vol opwinding en sportieve excellentie.

Voor deze buitengewone ervaring is een inschrijfgeld van 100 euro per speler vereist (of 70 euro voor UGOLF-leden). Om je plek te bemachtigen in dit historische evenement, kun je vriendelijk contact opnemen met Bastien Vergely via telefoon op 06 75 15 54 03 of per e-mail via bastienvergely@free.fr. Maak gebruik van de kans om deel uit te maken van iets werkelijk opmerkelijks, waar de werelden van golf en padel samenkomen, banden smeden en dierbare herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Products You May Like

Articles You May Like

Tweede dag van de hoofdtrekking voor Milano Premier Padel P1
De spannende strijd om de top van de wereld padel rankings
Benjamin Tison en Aitor Garcia zegevieren in de eerste ronde van de Premier Padel Milano P1
De mentale benadering van Padel: snelheid versus strategie
Spazio Lenovo powered by Motorola hosting Milano Premier Padel P1