Een Avontuur langs de Betoverende Padelclubs van de Franse Rivièra

Padel Nieuws, Padelclubs

Als het gaat om padel, zijn de leden van de vereniging “My Apero Padel” geen vreemden op de indoorbanen van hun centrum 4 Padel in Petite-Forêt (Valenciennes). Onlangs zijn ze echter begonnen aan een opwindend avontuur om de prachtige padelbanen te verkennen die verspreid liggen langs de pittoreske Côte d’Azur. Hun reis begon bij het gerenommeerde Padel Club d’Èze, een club onder leiding van de bekende Michel Borfiga en gelegen in de hoogten van Monaco.

Bij aankomst verwelkomde de vriendelijke en hartelijke Carlito de leden van de vereniging. De club heeft vijf buitengewone banen, met een adembenemend uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Na een opwindend spel hadden de spelers de gelegenheid om te genieten van de smaak van lokale Monegaskische bier, een essentiële traditie voor de vereniging. Noteer alvast in uw agenda, Padel Club d’Èze plant een spectaculair VIP-toernooi met beroemdheden in september dat belooft een evenement te worden om nooit te vergeten voor iedereen in de regio Monaco.

Na Èze achter zich te hebben gelaten, ging de reis verder richting Cannes, waar Padel Riviera van Mougins wachtte op de enthousiaste padeltennis enthousiastelingen. Bruce, de gastvrije gastheer, verwelkomde de leden van de vereniging op de drie banen die zich op het dak van een winkelcentrum bevinden. Het complex, versierd met een terras met palmbomen, herinnerde hen er zachtjes aan dat ze zich in het hart van de betoverende Côte d’Azur bevonden. De club heeft al naam gemaakt door in het verleden prestigieuze toernooien te organiseren, met legendarische spelers zoals Paquito Navarro, Gaby Reca en het elektrische duo Hanouna / Scatena.

Ultra Cap Esterel in Saint-Raphaël: Een Luxueus Paradijs

Langs de adembenemende Corniche d’Or, die Cannes met Fréjus verbindt, werd er gestopt bij het prachtige Ultra Cap Esterel in Saint-Raphaël. Deze weelderige club heeft zeven ultramoderne banen, allemaal gelegen in een residentie met voorzieningen zoals een zwembad, een golfbaan en voortreffelijke restaurants. Camille, de gracieuze gastvrouw, organiseerde een heerlijke dag padel voor de leden van de vereniging, zoals gebruikelijk op elke vakantie. In feite organiseerde de club onlangs de prestigieuze Cupra in juli Padel Point Tour, met spannende tentoonstellingen van professionele spelers.

Padel Mandelieu-la-Napoule: Een Verborgen Juweel

Terugkerend naar Cannes ontdekten de leden van de vereniging een verborgen juweeltje in de vorm van de Padel Mandelieu-la-Napoule club, gelegen in het betoverende Barbossi landgoed. Deze charmante countryclub heeft drie onberispelijke banen, evenals een heerlijk restaurant en een verfrissend zwembad. Anthony, de manager van de club, deelde zijn spannende plannen om de club uit te breiden met nog eens drie banen in de nabije toekomst.

All In Country Club of Grasse: Een Majestueus Complex

Op zoek naar het serene platteland rond Cannes, stuitten de leden van “My Apero Padel” op het majestueuze All In Country Club of Grasse. Dit buitengewone complex beschikt over in totaal zeven buitenbanen, met plannen om tegen 2024 nog eens vier overdekte padelbanen te openen. De club biedt ook een goed uitgeruste fitnessruimte en een heerlijk restaurant met een prachtig overdekt terras. Het was een buitengewone kans voor de leden van de vereniging om het op te nemen tegen een lid van de gewaardeerde Padel Elite van Valenciennes, die toevallig vakantie vierde in de regio.

Naarmate hun opwindende avontuur langs de Franse Rivièra ten einde liep, namen de leden van “My Apero Padel” afscheid van de prachtige padelclubs en keerden ze terug naar het Noorden. Met herinneringen aan adembenemende uitzichten, uitdagende wedstrijden en nieuwe vriendschappen keken ze reikhalzend uit naar het aanstaande seizoen, dat op 1 september van start zou gaan. De toewijding van de vereniging voor de ontwikkeling en promotie van de sport padel in Hauts-de-France blijft onverminderd, en het nieuwe seizoen belooft vol te zitten met spannende evenementen en opwindende wedstrijden.

Onvergetelijke Ervaringen langs de Franse Rivièra

De reis langs de betoverende padelclubs van de Franse Rivièra bood de leden van “My Apero Padel” onvergetelijke ervaringen. Van het panoramische uitzicht van Padel Club d’Èze tot het verborgen juweel van Padel Mandelieu-la-Napoule, elke club bood zijn eigen unieke charme en aantrekkingskracht. Terwijl ze terugkeren naar hun thuis in Hauts-de-France, kijkt de vereniging ernaar uit om hun liefde voor padeltennis te delen en de sport verder te ontwikkelen en te promoten in hun gemeenschap.

Products You May Like

Articles You May Like

Clément Geens: Van Tennis tot Padel
The Most Common Injuries Among Amateur Padel Players
Iga Swiatek verslagen door qualifier Anna Kalinskaya in Dubai halve finales
Tennis Padel Cap d’Agde: Jaarlijks P1000 Hommes Toernooi
Red Bull en Premier Padel kondigen een strategische samenwerking aan