Dominic Thiem maakt een succesvolle comeback in Estoril

ATP, Dominic Thiem, Tennis Nieuws, US Open

Products You May Like

Dominic Thiem, de Oostenrijkse tennisser, heeft onlangs zijn eerste hoofdtrekwinst van het seizoen veiliggesteld door Maximilian Marterer te verslaan in een zware wedstrijd in Estoril.

Ondanks zorgen over een eerdere polsblessure, verzekerde Thiem fans dat hij niet langer geblesseerd is en dat hij zijn trainingsregime de afgelopen weken heeft aangepast om ervoor te zorgen dat hij in de best mogelijke vorm is voor komende wedstrijden.

Thiem, die de US Open-titel in 2020 veroverde, heeft openlijk toegegeven dat hij zich niet langer vergelijkt met zijn eerdere successen op de baan. De 30-jarige erkende dat er veranderingen zijn geweest in zijn spel en algehele prestaties sinds zijn opmerkelijke overwinning, maar hij heeft besloten zich te richten op het heden en het beste te maken van zijn huidige situatie.

Ondanks uitdagingen en overwegingen om eerder dit seizoen met pensioen te gaan, lijkt de Oostenrijkse speler nu vastbesloten om zijn vorm te herstellen en een comeback op de baan te maken. Met Thiem die zich voorbereidt om voormalig kampioen Richard Gasquet in de aankomende kwartfinales in Estoril tegen te komen, zijn zijn fans en supporters hoopvol dat hij zijn winnende momentum zal hervinden.

Met het kleiseizoen in volle gang, zijn velen optimistisch dat Thiem opnieuw zijn uitzonderlijke vaardigheden zal demonstreren en op het hoogste niveau zal strijden in het professionele tennis.

Products You May Like

Articles You May Like

French Players Gear Up for Premier Padel Belgium Event
Revolutie in de wereld van Padel: Het Verhaal van Courtly
Spanning stijgt voor de Queen’s Club Kampioenschappen 2024
Andy Murray werkt aan herstel van enkelbandletsel
Holger Rune kritiseert ATP Tour na uitschakeling in Monte Carlo Masters