Dominic Thiem deelt update over aanhoudende polsproblemen

ATP, Dominic Thiem, Tennis Nieuws

Products You May Like

Dominic Thiem, de getalenteerde Oostenrijkse tennisser, heeft recentelijk een update gedeeld met zijn fans over zijn aanhoudende strijd met polsproblemen.

Na eerder vergelijkbare problemen te hebben gehad in 2021, heeft Thiems meest recente tegenslag ertoe geleid dat hij zich heeft teruggetrokken uit het Challenger-evenement in Napoli na slechts acht wedstrijden dit seizoen.

In een video die hij op Instagram heeft geplaatst, heeft Thiem de geruchten over zijn gezondheid aangepakt en verklaarde: “Er waren de afgelopen dagen veel geruchten en ik wil het via mijn eigen social media doen, omdat ik ervoor wil zorgen dat jullie allemaal de waarheid te weten komen.”

Thiem uitte zijn teleurstelling toen de bekende klikken en het ongemak in zijn pols terugkeerden, wat leidde tot een lichte ontsteking. Ondanks deze tegenslag hoopt hij volgende week weer in actie te komen op de ATP Tour in Estoril.

Sinds het behalen van zijn eerste grote titel op de US Open in 2020 wordt Thiem geplaagd door blessures en tegenslagen. De weg naar herstel is uitdagend geweest voor de voormalige nummer 3 van de wereld.

Als fans van Dominic Thiem is het ontmoedigend om hem te zien worstelen met aanhoudende polsproblemen die zijn carrière belemmeren. Toch schijnen zijn vastberadenheid en veerkracht door terwijl hij blijft werken aan het terugwinnen van zijn conditie en vorm op de tennisbaan. We hopen Thiem binnenkort weer in actie te zien, waarbij hij zijn ongelooflijke vaardigheden en passie voor de sport laat zien.

Products You May Like

Articles You May Like

Nieuwsbericht: Blessure van Grigor Dimitrov dwingt tot terugtrekking van Wimbledon
The Swedish Open Tennis Tournament Preview
Gemma Triay en Claudia Fernandez triomferen op Malaga P1
Het laatste duel voor Pablo Cardona en Javi Ruiz op het Malaga Premier Padel P1-toernooi
Barbora Krejcikova’s Triumphant Journey at Wimbledon