De Wereldbeker Padel 2022 vindt plaats in Qatar

Padel Nieuws

Products You May Like

Net als in 2021 zal de Wereldbeker padel dit jaar plaatsvinden in Qatar, in het Khalifa International Tennis & Squash Complex in Doha. Het is een beetje herhalend: de Internationale Padel Federatie selecteert voor de derde keer op rij dezelfde locatie voor het houden van de Wereldkampioenschappen padel.

Na 2020 (het toernooi werd uitgesteld naar 2021 vanwege Covid) en 2022 (het toernooi werd uiteindelijk gespeeld in Dubai), is het de stad Doha die in eerste instantie door de FIP wordt gekozen om de Wereldbeker padel van 2024 te organiseren.

De locatie, het Khalifa International Tennis & Squash Complex, is ook de plek waar nu elk jaar de Qatar Major plaatsvindt. We weten dat deze plaats bijzonder gewaardeerd wordt door spelers, en de kwaliteit van de Qatarese organisatie hoeft niet meer te worden aangetoond. Het lijkt erop dat deze redenen opnieuw hebben meegespeeld in de beslissing, met de FIP die waarschijnlijk opnieuw heeft overwogen dat Qatar de ideale plek was om een toernooi van dit niveau te organiseren. Was het niet mogelijk om een andere locatie te selecteren voor deze competitie en een zekere rotatie vast te stellen?

Products You May Like

Articles You May Like

Progress en Toekomstplannen van Padel City Marconne
Spannende wedstrijden bij Roland Garros
De Toekomst van Rafael Nadal en Novak Djokovic bij Roland Garros
Belangrijke veranderingen in de ATP-ranglijst na toernooien in Genève en Lyon
Rafael Nadal en Novak Djokovic reageren op de loting van Roland Garros