De toekomst van Novak Djokovic: Wat zal er gebeuren?

Novak Djokovic, Opinion, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Een elite professionele atleet die gewond raakt in het meest fysiek intense toernooi van het seizoen zou niemand moeten verbazen. Het feit dat dit met Novak Djokovic is gebeurd, is een testament van hoe bijzonder het is.

Het is daarom vreemd hoeveel verhalen de afgelopen 24 uur zijn opgedoken waarin wordt gesuggereerd dat de Serviër misschien het einde van zijn carrière tegemoet gaat.

De toekomst

Dus waar laat dit al Djokovic? Wel, niet in een heel goede positie op korte termijn. De hersteltijd voor een scheur in zijn mediale meniscus is meestal minstens een maand. Dit betekent dat hij waarschijnlijk niet zal spelen op Wimbledon. Dat zal wringen, maar hij zal er mee kunnen leven.

Het is uiteindelijk moeilijk om te weten wat er door zijn hoofd gaat. Wat we wel zeker weten is dat een scheur in de mediale meniscus voor een 37-jarige atleet, zelfs een elite atleet, geen goede zaak is.

De opkomst van Carlos Alcaraz en Jannik Sinner heeft een enorm impact gehad op het mannentennis en heeft de toekomst van de sport op het elite niveau gewaarborgd, maar niets valideert enig succes dat ze zouden kunnen hebben zoals het verslaan van Djokovic onderweg.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi