De Tennis Club de la Châtaigneraie opent vier padel indoor banen

Interviews, Padel Nieuws

De Tennis Club de la Châtaigneraie is verheugd om een baanbrekende toevoeging aan haar faciliteiten aan te kondigen vanaf september – de opening van vier padel indoor banen. Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen, maar na zorgvuldige overweging gelooft de president van de club, Georges Brasero, dat het een belangrijke stap is in de evolutie van de club.

Om ruimte te maken voor de nieuwe padel banen, worden drie van de bestaande tennisbanen omgebouwd. Hoewel dit misschien een ingrijpende verandering lijkt, ziet de club het als een kans om haar aanbod uit te breiden en te moderniseren. De Tennis Club de la Châtaigneraie is trots om dit jaar haar 60-jarig jubileum te vieren, en deze opening markeert weer een mijlpaal in haar roemrijke geschiedenis.

Met de introductie van de padel indoor banen hebben leden nu toegang tot in totaal vier overdekte banen, waarvan er één een panoramisch uitzicht biedt. Deze nieuwe faciliteiten vormen een aanvulling op de bestaande zeven gravelbanen die ook jaarlijks worden gerenoveerd. De Tennis Club de la Châtaigneraie streeft ernaar om haar leden een scala aan opties te bieden die aansluiten bij hun sportieve behoeften.

Padel is niet zomaar een vluchtige trend, maar een strategische toevoeging aan het aanbod van de club. Het biedt een unieke kans voor spelers van alle vaardigheidsniveaus om deel te nemen aan een spannende en dynamische sport. De club is trots op haar rol als een plek van zowel sport als kameraadschap en verwelkomt mensen uit alle achtergronden. De toevoeging van padel bevestigt het engagement van de club om een divers scala aan activiteiten aan te bieden aan haar leden.

Om een naadloze overgang te waarborgen, heeft de Tennis Club de la Châtaigneraie een samenwerking aangegaan met Jérôme Inzerillo, de huidige nummer 5 van Frankrijk en lid van het Franse padelteam. Inzerillo zal zijn expertise inbrengen bij de club, om te helpen bij de organisatie van verschillende toernooien, waaronder P100, P250 en P500, en individuele en groepslessen aan te bieden. Deze samenwerking heeft tot doel de kwaliteit van begeleiding en coaching voor clubleden naar een hoger niveau te tillen.

Ervaar de nieuwe faciliteiten

Vanaf september nodigt de Tennis Club de la Châtaigneraie zowel leden als bezoekers uit om haar nieuwe faciliteiten te ervaren. Of het nu gaat om tennis of padel, trainen in het fitnessgedeelte of gewoon genieten van een ontspannen moment op het terras of in het clubhuis, er is voor iedereen iets te beleven. De club is toegewijd aan het bieden van eersteklas faciliteiten en een gastvrije omgeving waar iedereen van kan genieten.

De Tennis Club de la Châtaigneraie begint aan een spannend nieuw hoofdstuk met de introductie van vier ultramoderne padel indoor banen. Deze beslissing om haar faciliteiten te herstructureren toont de toewijding van de club aan om zich aan te passen aan de veranderende behoeften van haar leden. Met de samenwerking van Jérôme Inzerillo streeft de club ernaar uitzonderlijke mogelijkheden te bieden voor zowel competitieve als recreatieve spelers. De Tennis Club de la Châtaigneraie kijkt ernaar uit om iedereen vanaf september te verwelkomen om te genieten van haar verbeterde faciliteiten en levendige gemeenschap. Kom en ontdek de wereld van tennis en padel bij deze gerenommeerde club.

Products You May Like

Articles You May Like

Ivo Karlovic kondigt zijn pensioen aan
2024 A1 Seizoen Padel Geopend!
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
Andy Murray ends losing streak with victory at Qatar Open
Update van de niveautabel van padel 2024