De start van de Betclic Bordeaux Premier Padel 2024

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Onofficiële start van de Betclic Bordeaux Premier Padel 2024 deze dinsdag. Deze prachtige accommodatie die vanaf aanstaande zondag de beste padelspelers van de planeet zal verwelkomen, zal 3 padelbanen hebben. En het goede nieuws is dat de Arena zeer positief gevuld is, aangezien er in minder dan 10 dagen rond de 8000 stoelen zijn verkocht. Het team van toernooileider Jean-Thomas Peyrou zegt nu al dat ze “zeer tevreden zijn met een zaterdag die vol zal zitten en dat de grens van 15.000 plaatsen is overschreden”.

Achter de schermen van de installaties en aan de voorgrond vinden we de voormalige Franse nummer één, Jérémy Scatena, de president van 100% Padel, belast met het opzetten van de padelbanen: “De spelers zien alleen maar glitter, maar er wordt enorm hard gewerkt achter de schermen om het mooiste spektakel te bieden. Met een team van 12 personen zullen we eersteklas banen aanbieden.”

De druk is echter aanwezig: de organisatoren moeten de toegewezen tijd en de technische verplichtingen van de locatie beheren. Vooral omdat, in tegenstelling tot de meerderheid van de podia van het professionele circuit in 2024, de P2 zich zal onderscheiden door een uitzonderlijk systeem te bieden vanaf de kwalificatierondes. “We willen dat de kwalificatiespelers niet naar clubs gestuurd worden of ver van het dorp af komen te spelen. Het is erg belangrijk dat al deze spelers komen spelen in de Arkea Arena in Bordeaux.”

Products You May Like

Articles You May Like

Het Gras Court-seizoen van 2022
Rafael Nadal praat over zijn toekomst in de sport
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen