De padelscène in Frankrijk staat voor een spannend seizoen vol nieuwe kansen en ontwikkelingen

Padel Nieuws

Products You May Like

Casa Padel, een toonaangevende padelclub in het land, maakt zich klaar om zijn tweede complex, Home Padel Two, in Asnieres-sur-Seine te openen. Dit is echter pas het begin van hun ambitieuze plannen. Met als visie om tegen 2025 in totaal 12 “Casa” padelclubs op te richten, is de groep al bezig met de planning voor de bouw van hun derde club, Home Padel Tres, nabij Mulhouse.

Opmerkelijke infrastructuur met zeven padelbanen

Home Padel Two zal op 9 september zijn deuren openen en beschikt over een opmerkelijke infrastructuur met zeven padelbanen. De faciliteit bestaat uit vijf overdekte en twee openluchtbanen, zodat spelers voldoende ruimte hebben om van hun favoriete sport te genieten. Terwijl padelfanaten vol verwachting uitkijken naar de inauguratie, kunnen ze zich verheugen op het uitproberen van de gloednieuwe banen tijdens dit grootschalige evenement.

De opening van Casa Padel Two valt strategisch samen met de tweede editie van het Paris Major bij Roland-Garros. Door zich te verbinden aan dit prestigieuze tennisevenement, streeft de club ernaar een feestelijke sfeer te creëren en te profiteren van de opwinding rond de sport. Het is een uitstekende gelegenheid voor padelfanaten om te vieren en de spanning van het Paris Major te ervaren terwijl ze tot de eerste spelers behoren die spelen in de pas geopende club.

Een Clubhuis als toevoeging aan de ervaring

Terwijl de inauguratie een belangrijke mijlpaal markeert, heeft Casa Padel meer in petto voor de spelers en fans. De tweede fase van het project omvat de bouw van een Clubhuis, dat naar verwachting eind oktober klaar zal zijn. Deze toevoeging verbetert de ervaring voor leden verder en biedt een toegewijde ruimte voor ontspanning, socializen en het creëren van een gevoel van gemeenschap.

Barto Ayora en Dimitri Huet, twee gerespecteerde figuren in de Franse padelscène, leiden dit nieuwe avontuur. Hun diepgewortelde passie voor de sport, in combinatie met hun uitgebreide ervaring, dient als drijvende kracht om de groei van padel in het land te blijven stimuleren. Met Ayora en Huet aan het roer streeft Casa Padel ernaar de sport verder te ontwikkelen en meer kansen te creëren voor spelers van alle niveaus om van te genieten.

De opening van Casa Padel Two brengt geweldig nieuws voor alle padelfans, vooral die in Parijs. De stad zal nu toegang hebben tot een moderne padelfaciliteit, waardoor spelers zich kunnen toeleggen op hun passie zonder ver te hoeven reizen. Deze ontwikkeling getuigt van de groeiende populariteit van padel in Frankrijk en de toenemende vraag naar goed uitgeruste clubs om aan deze opkomende sport tegemoet te komen.

Terwijl Casa Padel zijn bereik vergroot en nieuwe clubs opricht, ziet de toekomst van padel in Frankrijk er zeer veelbelovend uit. Met hun ambitieuze plannen en toewijding aan de sport banen Barto Ayora en Dimitri Huet de weg voor een bloeiende padelgemeenschap. De opening van Home Padel Two biedt spelers een spannende kans om zich onder te dompelen in de wereld van padel, de spanning van het Paris Major te ervaren en deel uit te maken van de groeiende beweging in deze dynamische sport. 9 september zal een belangrijke mijlpaal markeren in de reis van Casa Padel, en alle padelfanaten zouden deze gedenkwaardige dag moeten markeren in hun agenda.

Products You May Like

Articles You May Like

Paquito Navarro en Pablo Cardona: Een Nieuw Hoofdstuk in de Wereld van Padel
Godallier en Marchetti vallen in de halve finale van FIP Platinum Sardegna
Julien Biron: Reflections on P1500 Tournament in Bandol
Rafael Nadal’s onzekerheid over deelname aan de US Open
The Rise of Padel’s Legendary Duos