De P1 Mendoza Premier Padel: Franse spelers klaar voor de strijd tegen Spaanse en Argentijnse tegenstanders

Padel Internationaal, Padel Nieuws

De P1 Mendoza Premier Padel is van start gegaan in Argentinië en maandag zullen twee Franse spelers de competitie nieuw leven inblazen. Met de intentie om hun vaardigheden te laten zien op de Acongua Arena, zullen alle ogen gericht zijn op Jérémy Scatena (98e FIP) en zijn Spaanse teamgenoot Toni Bueno (56e FIP).

Scatena en Bueno staan vanaf het begin al tegenover geduchte tegenstanders. Ze zullen het opnemen tegen het team van Alvaro Cepero (43e FIP) uit Spanje en Alex Chozas (131e FIP) uit Argentinië. Chozas, goed bekend met het A1 Padel circuit van Fabrice Pastor, is een opkomende ster van slechts 20 jaar oud.

Het potentieel van Chozas

Chozas heeft dit seizoen al van zich doen spreken en heeft indruk gemaakt op verschillende stadia van de WPT. Een van zijn opvallende prestaties was op het prestigieuze Italy Major in Rome, waar hij en zijn partner José Solano de 1/8e finales bereikten en het opnamen tegen de uiteindelijke kampioenen, Coello en Tapia. Daarnaast won Chozas de Monaco Master of A1 Padel samen met de geduchte Leo Augsburger.

Scatena en Bueno staan voor een zware strijd om een plaats in de 1/16e finales veilig te stellen. Het is zonder twijfel dat ze alles zullen moeten geven om een plek te veroveren. De wedstrijd belooft intens te worden en biedt spannend spektakel voor toeschouwers. Padel-liefhebbers kunnen afstemmen op het FIP Youtube-kanaal om de wedstrijd live te bekijken.

Terwijl de P1 Mendoza Premier Padel zich ontvouwt, kunnen fans het toernooischema en updates volgen op het FIP Youtube-kanaal. Met tal van getalenteerde spelers die strijden en elke wedstrijd met het potentieel voor verrassingen, is het een evenement dat liefhebbers niet willen missen.

De P1 Mendoza Premier Padel gaat meteen van start met Scatena en Bueno die het opnemen tegen Cepero en Chozas. Naarmate de competitie vordert, zal de hevige vastberadenheid van elke speler op de proef worden gesteld. Blijf op de hoogte voor meer spannende wedstrijden en memorabele momenten gedurende het toernooi.

Products You May Like

Articles You May Like

Daniil Medvedev kondigt de toevoeging van Gilles Simon aan aan zijn coachingteam
2024 A1 Seizoen Padel Geopend!
Andy Murray ends losing streak with victory at Qatar Open
Alejandro Galan: De stijging van een padel talent
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst