De opkomst van padel in Reims

Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

Het padel maakt een aanzienlijke groei door in de stad Reims, met plannen voor de opening van drie nieuwe complexen in de nabije toekomst. De Cité des Sacres streeft ernaar om zichzelf te vestigen als een prominente stad in Frankrijk, en de introductie van deze complexen zal bijdragen aan dit doel.

Reims is gelegen in de regio Grand Est en is overschaduwd door andere stedelijke gebieden zoals Metz, Straatsburg en Mulhouse, die meer clubs en banen voor padelliefhebbers bieden. De beperkte beschikbaarheid van faciliteiten in Reims, zoals de Inside Padel Club en UCPA Sport Station, heeft de stad ervan weerhouden om grote padeltoernooien te organiseren.

De groeiende vraag naar padel in de regio heeft echter gezorgd voor een toename van interesse bij publieke en private entiteiten om in te spelen op deze trend. Het Reims Tennis Club is één van de openbare structuren die reageert op de stijgende vraag naar padel door renovaties uit te voeren en meerdere banen toe te voegen vanaf deze herfst.

Naast het openbare initiatief zijn er drie nieuwe privé-structuren gepland in de stad. Padel liefhebbers in Reims kunnen uitkijken naar een nieuw Padelshot center met zeven state-of-the-art banen, gepland om in oktober 2024 te openen.

Terwijl de padelscene in Reims blijft floreren, bereiden lokale ondernemers Philippe Dudel en Hervé Szymanski zich voor om een nieuw gebouw van 2000 m² te onthullen in het gebied ZAC Croix Blandin, nabij het stadscentrum.

Reims maakt een opmerkelijke groei door in de populariteit en infrastructuur van padelfaciliteiten. Met meerdere complexen die in de stad zullen openen en bestaande clubs die hun aanbod uitbreiden, staat de padelscene in Reims voor een rooskleurige toekomst. De opkomst van innovatieve centra en de toenemende interesse van zowel publieke als private sectoren duiden op een veelbelovende trend voor padelliefhebbers in de regio.

Products You May Like

Articles You May Like

Dylan Guichard en Bastien Blanqué: Een Opkomende Kracht in de Wereld van Padel
Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open