De onthulling van de nieuwste rackets van Nox op de Madrid Master

Padel Nieuws

De onlangs gehouden Madrid Master toonde de onthulling van de nieuwste rackets van Nox. Agustin Tapia en Miguel Lamperti, twee iconische spelers in de sport, hebben nu hun eigen handtekening palas uitgerust met de baanbrekende technologieën van het merk. Deze release heeft voor veel opwinding gezorgd onder paddle tennisliefhebbers, en dat is niet voor niets.

Agustin Tapia’s nieuwe grijze pala is een lust voor het oog. Terwijl het de beproefde vorm behoudt die in voorgaande versies is gebruikt, is het dit keer bedekt met 18K gealuminiseerd koolstof op de slagvlakken. Dit innovatieve materiaal brengt verschillende nieuwe functies met zich mee, waaronder schuim MLD Black Eva. Dit schuim combineert verschillende dichtheden om de speelervaring te verbeteren.

Een andere baanbrekende technologie in Tapia’s racket is de EOS Flap. Deze unieke functie bestaat uit laterale perforaties die strategisch zijn ontworpen om de wendbaarheid te vergroten en het gewicht te optimaliseren. Daarnaast minimaliseert het nieuwe Pulse System trillingen effectief, zorgt het voor een comfortabele grip en vermindert het de impact op de arm van de speler.

Nox begrijpt het belang van het bedienen van verschillende speelstijlen. Daarom bieden ze een zachtere versie van Tapia’s pala aan, gemaakt van 12K koolstof. Aan de andere kant van het spectrum is er een agressievere versie in een diamantvorm beschikbaar voor spelers die een krachtiger en aanvallender spel zoeken. Het enige opvallende verschil tussen deze versie en de AT10 Genius 18K Alum 2024 is de balans van het racket.

Miguel Lamperti, een legende in het paddle tennis, heeft ook een indrukwekkend assortiment palas uitgerust met de nieuwste technologieën van Nox. Zijn ronde pala behoudt zijn traditionele HR3-schuim en 3k koolstof aan de zijkanten, en zorgt voor het vertrouwde gevoel waar Lamperti om bekend staat.

Naast zijn klassieke pala biedt Lamperti twee meer aanvallende opties aan. De eerste is een racket in diamantvorm met 18K koolstof op de slagvlakken, perfect voor spelers met een agressieve speelstijl. Het bereikt een perfecte balans tussen de Pro Cup en de Shotgun, waarbij veelzijdigheid wordt geboden zonder concessies te doen aan kracht.

De tweede pala in Lamperti’s assortiment heeft een druppelvorm en 12K koolstof aan de zijkanten. Deze combinatie is bedoeld voor fans van veelzijdigheid, met een racket dat zich kan aanpassen aan verschillende slagen en daarmee een geduchte kracht op de baan vormt.

De nieuwste release van Nox’s handtekening palas voor Agustin Tapia en Miguel Lamperti markeert een nieuw tijdperk in de wereld van het paddle tennis. De integratie van innovatieve technologieën, zoals gealuminiseerd koolstof, schuim MLD Black Eva, EOS Flap en het Pulse System, tilt het spel naar nieuwe hoogten.

Of je nu een fan bent van Tapia’s dynamische stijl of Lamperti’s legendarische finesse, deze rackets bieden een scala aan opties om verschillende speelstijlen te ondersteunen. Nox’s inzet om baanbrekende technologie en design te leveren, zorgt ervoor dat paddle tennis spelers hun volledige potentieel op de baan kunnen benutten.

Terwijl de sport blijft evolueren, blijft Nox voorop lopen in innovatie, waarbij voortdurend de grenzen worden verlegd en nieuwe standaarden worden gesteld. Met de nieuwste rackets van Nox kunnen spelers hun volledige potentieel benutten en het spel domineren als nooit tevoren.

Products You May Like

Articles You May Like

De spannende strijd om de top van de wereld padel rankings
Spannende Wedstrijd tussen Jairo Bautista en Thomas Leygue en Ferran Insa
Jonge tennissterren zoals Holger Rune, Carlos Alcaraz en Jannik Sinner dagen Djokovic uit
Een opmerkelijke transformatie in de Family Sport Center in Valencia
Alejandra Salazar: de Ongeëvenaarde Kampioen van de Padel Wereld