De langverwachte 4e editie van de Franse Interligues U14 Kampioenschappen

Padel Nieuws, Padel Toernooien

De langverwachte 4e editie van de Franse Interligues U14 Kampioenschappen vindt plaats van 21 tot 23 augustus 2023. Dit spannende evenement brengt 13 competities samen in het gerespecteerde Provence-Alpes-Côte-d’Azur League Center en het Country Club Padel Aixois. Onder leiding van de ervaren scheidsrechter, de heer Elliot MORIN MULLER, met de assistentie van de heer Tom POMARES, belooft dit kampioenschap een boeiende ervaring te worden voor zowel spelers als toeschouwers.

De wedstrijden van het kampioenschap zijn strategisch georganiseerd om een ​​spannend evenement te garanderen. Op maandag 21 augustus zullen twee groepswedstrijden, één ’s ochtends en één ’s middags, de competitie op gang brengen. De volgende dag, dinsdag 22 augustus, vindt de laatste groepswedstrijd plaats in de ochtend, gevolgd door de langverwachte halve finales in de middag. Tot slot zullen op woensdag 23 augustus de finales en de klassificatiewedstrijden plaatsvinden in de ochtend, gevolgd door een spannende prijsuitreiking.

Het format van de Franse Interligues U14 Kampioenschappen heeft tot doel het beste in elk team naar boven te halen. Hiervoor worden de teams verdeeld in 3 groepen van 3 teams en 1 groep van 4 teams. Bovendien bepaalt een finale loting de groepsrangschikking, waarbij 4 teams uit elke groep doorgaan (1e, 2e en 3e plaats).

Een van de hoogtepunten van dit kampioenschap is de live-uitzending van wedstrijden op YouTube. Toeschouwers van over de hele wereld krijgen de mogelijkheid om de intense competitie op de centrale baan te beleven vanaf maandagochtend. Deze geweldige initiatief stelt fans in staat hun favoriete teams te ondersteunen, zelfs op afstand.

Om de opwinding te vergroten, is de loting voor de Franse Interligues U14 Kampioenschappen gepland op zondag 20 augustus om 18.00 uur. Hoewel deelnemers niet verplicht zijn om aanwezig te zijn, hebben ze de kans om getuige te zijn van een langverwachte gebeurtenis. Bovendien is de aanwezigheid van de bekende tennisspeler Alexia Dechaume-Balleret, evenals de aanvoerders van de France Jeunes-teams, Géraldine Sorel, Yannick Maurel, Yann Auradou en Christian Collange, bevestigd voor de gehele duur van de competitie. Hun aanwezigheid zal zeker de jonge atleten inspireren en motiveren gedurende het kampioenschap.

Flexibiliteit voor teams

Vanwege de evoluerende aard van de sport zijn wijzigingen in de lijsten van spelers toegestaan ​​tot de dag voor het toernooi. Deze bepaling zorgt ervoor dat de deelnemende teams de flexibiliteit hebben om noodzakelijke wijzigingen aan te brengen, wat hen een eerlijke kans geeft om hun vaardigheden te laten zien.

Voor verdere details met betrekking tot de Franse Interligues U14 Kampioenschappen 2023, verwijzen wij u naar de officiële 2023 Regels van deze Interleagues. Deze regels bieden uitgebreide informatie over het toernooi, zodat alle deelnemers en toeschouwers op de hoogte zijn van de gang van zaken.

De Franse Interligues U14 Kampioenschappen 2023 is een langverwacht evenement dat belooft gevuld te zijn met opwinding en uitzonderlijk talent. Met een zorgvuldig samengesteld schema, live-uitzendingen, vooraanstaande gasten en flexibele spelersselecties, wordt verwacht dat dit kampioenschap een gedenkwaardige ervaring zal zijn voor iedereen die erbij betrokken is. Fans en supporters kunnen uitkijken naar ongelooflijke vertoningen van vaardigheid en teamwork van enkele van de meest veelbelovende jonge talenten in het Franse tennis.

Products You May Like

Articles You May Like

Red Bull en Premier Padel kondigen een strategische samenwerking aan
Tennis Padel Cap d’Agde: Jaarlijks P1000 Hommes Toernooi
Andy Murray ends losing streak with victory at Qatar Open
Preview van ATP en WTA Toernooien Wereldwijd
Holger Rune herstart de samenwerking met Patrick Mouratoglou voor de derde keer