De klei-tennisseizoen is weer begonnen

ATP, Tennis Nieuws, Tennis Tournaments, WTA

Products You May Like

Het Charleston Open is het hoogtepunt van de week, met het iconische toernooi dat een WTA 500 niveau evenement is. Ons Jabeur is de tweede geplaatste speler en de verdedigend kampioen, maar heeft momenteel een reeks van vier opeenvolgende nederlagen nadat hij de afgelopen maanden heeft geworsteld met een knieblessure. De Tunesische speler zal stevige concurrentie ondervinden van onder andere Jessica Pegula, Maria Sakkari, Beatriz Haddad Maia en de eerder genoemde Danielle Collins. U kunt het Charleston Open bekijken op Sky Sports in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, of op Tennis Channel in de Verenigde Staten van Amerika. Voor meer informatie over hoe u de actie op de Amerikaanse groene klei in uw regio kunt bekijken, bezoek de officiële WTA-website hier.

De Estoril Open maakt deel uit van de ATP Tour sinds 2015, maar na de aankondiging van de kalender voor 2025 is het onduidelijk of het nog lang deel zal uitmaken van de hoofdtour. De verdedigend kampioen Casper Ruud is de eerste geplaatste speler in Portugal, terwijl hij op zoek is naar zijn 10e ATP 250 titel op klei. U kunt de Estoril Open bekijken op Sky Sports Tennis in het Verenigd Koninkrijk en Ierland of op Tennis TV wereldwijd.

De US Men’s Clay Court Championships vinden al 114 jaar plaats en zijn in 2001 verhuisd naar Houston. Vorig jaar won Frances Tiafoe de titel na Tomas Martin Etcheverry te hebben verslagen in de finale. U kunt de US Men’s Clay Court Championships bekijken op Sky Sports Tennis in het Verenigd Koninkrijk en Ierland of op Tennis TV wereldwijd.

Het tweede WTA-evenement van deze week zal plaatsvinden in Bogota, Colombia, waar Tatjana Maria de afgelopen twee jaar kampioen is geweest. U kunt de Copa Colsanitas bekijken op Sky Sports in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, of op Tennis Channel in de Verenigde Staten van Amerika.

Marrakech is het laatste toernooi van de week, met de Marokkaanse stad die dit jaar voor de zevende keer een ATP 250 evenement organiseert. U kunt het toernooi in Marrakech bekijken op Sky Sports Tennis in het Verenigd Koninkrijk en Ierland of op Tennis TV wereldwijd.

Products You May Like

Articles You May Like

Dylan Guichard en Bastien Blanqué: Een Opkomende Kracht in de Wereld van Padel
Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Unieke Gebeurtenis in Bordeaux P2 Kwalificatiewedstrijd