De Hexagon Cup: Het meest opwindende paddle tennis toernooi

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Met één miljoen euro op het spel, wordt de Hexagon Cup een van de meest spannende en competitieve paddle tennis toernooien ter wereld. Het vindt plaats in de levendige stad Madrid, van 31 januari tot 4 februari. De Hexagon Cup brengt enkele van de beste spelers ter wereld samen. Dit spannende evenement zal het opmerkelijke talent en vaardigheid van zowel mannelijke als vrouwelijke spelers laten zien, evenals de opkomende sterren in de Next Gen-categorie. De Hexagon Cup omvat drie belangrijke competities: de Next Gen, de Heren en de Dames. Elke categorie heeft zijn eigen indrukwekkende paren die het tegen elkaar opnemen op de banen van Madrid Arena, voor een enthousiast publiek. Enkele opmerkelijke koppels zijn Tapia/Sanz, Josemaria/Alonso, Salazar/Icardo en Bela/Capra. Bovendien zal het toernooi het laatste optreden zijn van Juan Martin Diaz, die zal samenwerken met Paquito Navarro, zijn partner toen ze in 2020 tot Spaanse kampioenen werden gekroond. Andere paren zijn onder andere Pablo Cardona en Alonso Rodriguez, Guillermo Collado en Daniel Santigosa, David Gala en Enzo Jensen, Pablo García en Pol Hernandez, Álex Chozas en Emilio Sánchez, Fran Guerrero en Rodrigo Coello, Paquito Navarro en Juan Martin Díaz, Álex Ruiz en Franco Stupaczuk, Agustín Tapia en Jon Sanz, Martín di Nenno en Juan Tello, Fernando Belasteguín en Luciano Capra, Arturo Coello en Coki Nieto, Alejandra Salazar en Tamara Icardo, Martita Ortega en Gemma Triay, Ariana Sánchez en Claudia Jensen, Delfina Brea en Sofía Araujo, Paula Josemaría en Alejandra Alonso, Bea González en Claudia Fernández.

De Hexagon Cup zal een uniek wedstrijdformaat introduceren. Tijdens de groepsfase wordt de derde set gespeeld in een super tie-break, wat voor extra opwinding bij elk punt zal zorgen. Dit formaat garandeert dat elke wedstrijd fel wordt bevochten en het publiek gedurende het hele toernooi op het puntje van hun stoel zal zitten.

De Hexagon Cup heeft een vol gepakt wedstrijdschema, met wedstrijden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Hieronder staan enkele belangrijke wedstrijden om naar uit te kijken:

Dag 1:
10:00 uur – Hexagon Team vs. Rafa Nadal Academy (Next Gen)
12:00 uur – ElevenEleven Team USA vs. RL9 Team (Next Gen)
15:00 uur – AD/vantage Team vs. Rafa Nadal Academy (Dames)
17:00 uur – ElevenEleven Team USA vs. AD/vantage Team (Heren)
19:00 uur – ElevenEleven Team USA vs. Bella Puerto Rico (Dames)
21:00 uur – Hexagon Cup vs. RL9 Team (Heren)

Dag 2:
10:00 uur – ElevenEleven Team USA vs. Bella Puerto Rico (Next Gen)
12:00 uur – Rafa Nadal Academy vs. AD/vantage Team (Next Gen)
15:00 uur – RL9 Team vs. ElevenEleven Team USA (Dames)
17:00 uur – RL9 Team vs. Bella Puerto Rico (Heren)
19:00 uur – Rafa Nadal Academy vs. Hexagon Cup (Dames)
21:00 uur – AD/vantage Team vs. Rafa Nadal Academy (Heren)

Dag 3:
10:00 uur – Hexagon Cup vs. AD/vantage Team (Next Gen)
12:00 uur – Bella Puerto Rico vs. RL9 Team (Next Gen)
15:00 uur – RL9 Team vs. Bella Puerto Rico (Dames)
17:00 uur – Rafa Nadal Academy vs. ElevenEleven Team USA (Heren)
19:00 uur – Hexagon Cup vs. AD/vantage Team (Dames)
21:00 uur – Hexagon Cup vs. Bella Puerto Rico (Heren)

Dag 4:
11:00 uur – Next Gen 1
13:00 uur – Next Gen 2
15:00 uur – Vrouwen 1
17:00 uur – Vrouwen 2
19:00 uur – Mannen 1
21:00 uur – Mannen 2

De laatste dag zal spannende wedstrijden in de Next Gen, Heren en Dames categorieën vanaf het middaguur laten zien. Fans kunnen getuige zijn van de kroning van de Hexagon Cup kampioenen.

De Hexagon Cup belooft een opwindende showcase te worden van paddle tennis talent. Met haar sterrenbezetting, intense wedstrijden en unieke formaat zal dit toernooi het publiek ongetwijfeld betoveren en bijdragen aan de geschiedenis van deze geliefde sport. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda zet, want de Hexagon Cup is een evenement dat je niet wilt missen!

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende dag voor vrouwen bij Bordeaux Premier Padel P2
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Recordprijs voor Wimbledon 2024 onthuld
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux