De Greenweez Paris Premier Padel Major 2023 trekt grote belangstelling van Franse padelenthousiastelingen

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Het Greenweez Paris Premier Padel Major toernooi zal 48 paren rechtstreeks toelaten in het hoofdtoernooi voor mannen, met nog eens 4 wildcards. Aan de vrouwenzijde zullen er in totaal 40 paren in het hoofdtoernooi staan, inclusief 2 wildcards. Bovendien zullen er 32 paren strijden in de voorafgaande rondes voor mannen, inclusief 2 wildcards, en 16 paren in de voorafgaande rondes voor vrouwen, met één wildcard.

Bij de mannen zal er zeker een Franse aanwezigheid zijn in de eindtabel. Benjamin Tison, gekoppeld aan de Spanjaard Victor Mena, zal meedoen als paar 30. Ongeacht de uitkomst zijn de paren Scatena/Gomes uit Brazilië, Moreau/Salandro uit Italië en Leygue/Insa uit Spanje verzekerd van een plek in de voorafgaande rondes. Hoewel ze hopen op een wildcard voor de eindtabel, is hun deelname aan het toernooi gegarandeerd. Daarnaast zullen de duo’s Jérôme Inzerillo/Adrien Maigret (paar 73) en Bastien Blanqué/Dylan Guichard (paar 74) waarschijnlijk meedoen in de voorafgaande rondes. Tenzij er zich onvoorziene omstandigheden voordoen, zullen beide paren deelnemen aan het toernooi. De duo’s Vives/Seurin (83), De Meyer/Vanbauce (88) en Cancel/Raichman (90) kijken reikhalzend uit naar een wildcard of andere beschikbare plaatsen.

Voor de vrouwen zijn de paren Colombon/Rufo en Amatrian/Godallier verzekerd van een plek in de eindtabel. Deze twee nieuwe duo’s hebben hun posities versterkt en zullen Frankrijk vertegenwoordigen. Helaas bevinden de andere Franse paren zich op de wachtlijst. Het is vermeldenswaard dat tijdens het Major in Rome de wildcards werden aangeboden aan paren met ten minste één Italiaanse speler. Als dezelfde logica wordt toegepast bij Roland-Garros, zouden we mogelijk zes Fransen in het hoofdtoernooi kunnen zien, waaronder Scatena/Gomes, Moreau/Salandro, Leygue/Insa en Inzerillo/Maigret. Door het lotingssysteem zouden alle geregistreerde Franse spelers de competitie kunnen betreden. In de categorie vrouwen zou een vergelijkbaar scenario kunnen plaatsvinden, waarbij mogelijk zes Franse paren het tot de eindtabel halen als de twee wildcards worden toegekend aan Franse vrouwen. Er zal echter nog steeds een Frans paar in de voorafgaande rondes staan, waardoor minstens drie Franse paren strijden om een plek in het hoofdtoernooi.

Naarmate de Greenweez Paris Premier Padel Major 2023 nadert, blijft de anticipatie en onzekerheid onder de Franse padelgemeenschap toenemen. Met beperkte beschikbare plaatsen en talloze getalenteerde paren op de wachtlijst, is het een uitdaging om te voorspellen wie uiteindelijk aan het toernooi zal deelnemen. De Franse spelers, vol vastberadenheid en vaardigheid, wachten vol spanning om hun vaardigheden op de baan te laten zien. Naarmate het toernooi zich ontvouwt, zullen we getuige zijn van de hevige concurrentie en de opkomst van nieuwe sterren in de wereld van het Franse padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende wedstrijd tussen Alix Collombon en Julieta Bidahorria
HEAD lanceert HEAD Pro Spin Strips in samenwerking met Rezztek® voor Padel-spelers
Wilson onthult de Blade V3-serie voor padel tennisrackets
Teleurstelling voor Franse spelers tijdens FIP Platinum Sardegna Toernooi
Gemengde resultaten voor Franse spelers op FIP Platinum Sardegna