De Greenweez Paris Major begint met een sterke vertegenwoordiging van Franse spelers

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Bij de Greenweez Paris Major op Roland-Garros hebben de organisatoren bewust gekozen om Franse spelers maximale zichtbaarheid te geven. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende line-up van zes Franse spelers die deel zullen nemen op de Philippe-Chatrier baan. In totaal zullen er tien Franse spelers meedoen aan de initiële wedstrijden op Porte d’Auteuil.

De actie begint om 13:00 uur met Max Moreau en de Italiaanse speler Mauro Salandro, die een zware uitdaging zullen hebben tegen het Spaanse duo Hernandez en Jimenez in TS8 des previas. De uitkomst is onzeker, maar Moreau and Salandro zullen ongetwijfeld hun best doen om een plek in het hoofdtoernooi te veroveren.

Daarna, rond 14:30 uur, zullen Elodie Invernon en Wendy Barsotti de baan betreden in de hoop een verrassing te kunnen veroorzaken tegen het jonge Spaanse duo Martina Fassio (68) en Maria Rodriguez (66). Het Franse duo zal hun beste spel moeten laten zien om hun tegenstanders te verrassen en verder te komen in het toernooi.

Jérémy Scatena en de Braziliaanse speler Gomes nemen vervolgens het podium in en staan tegenover Sergio Icardo (95) en Jesus Moya (57). Scatena, die bekend is met het speelstijl van Icardo, zal zeker gebruik maken van zijn kennis in zijn voordeel. Moya heeft daarentegen een uitdagend seizoen gehad, wat deze wedstrijd een kans maakt voor Scatena en Gomes om hun stempel te drukken.

Het dynamische duo Léa Godallier en Eli Amatriain volgen met hoge verwachtingen op hun schouders. Als favorieten in hun wedstrijd tegen Gomez (83) en Blanco (57), hebben Godallier en Amatriain alles in huis om hun vaardigheden te tonen en een overwinning veilig te stellen.

Thomas Leygue en Ferran Insa zullen de wedstrijden van de dag afsluiten in de avondsessie, gepland om niet eerder dan 20:00 uur. Ze zullen geduchte concurrentie ondervinden van Joseda Sanchez (42) en Javier Valdes (56), maar met het thuisvoordeel en de steun van het publiek hebben Leygue en Insa een goede kans.

Niet alleen zullen er zes Franse spelers op de Chatrier baan staan, maar ook twee volledig Franse paren zullen op track 7 spelen. Adrien Maigret en Jerome Inzerillo zullen hun debuut maken in de competitie tegen Mercadal (98) en Rivera (74) op track 2. Met het thuispubliek achter hen hebben Maigret en Inzerillo een goede kans op een succesvolle start.

In de middag zullen Dylan Guichard en Benjamin Blanque proberen om tegen de verwachtingen in te gaan tegen Tonet Sans (69) en Teo Zapata (67), beiden bekende spelers in Frankrijk. Guichard en Blanque zullen hun vaardigheden en strategie naar de baan moeten brengen om kans te maken op de overwinning.

De Greenweez Paris Major op Roland-Garros belooft een spannende showcase te worden van Frans talent. Met Franse spelers die de baan domineren en tegen sterke concurrentie spelen, kan het publiek intense wedstrijden en verrassingen verwachten. Terwijl het toernooi zich ontvouwt, zullen alle ogen gericht zijn op de Franse spelers en hun zoektocht naar succes op eigen bodem.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray kondigt mogelijk pensioen aan na deze zomer
Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities
Eerste toernooi van het seizoen Premier Padel nadert zijn hoogtepunt
Jamie Murray is bezorgd over de toekomst van dubbelspel in het tennis
Jasmine Paolini wint haar eerste WTA 1000-titel in Dubai