De Franse U18 Kampioenschappen in paren

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

De Franse U18 Kampioenschappen in paren zullen plaatsvinden bij Country Club Padel in de prachtige regio Provence Alpes Côte d’Azur. Dit prestigieuze tennisevenement, dat plaatsvindt van 23 tot 25 augustus, zal de vaardigheden en talenten van jonge tennissters uit heel Frankrijk laten zien. Met eersteklas faciliteiten, ervaren officials en een competitieve opzet belooft dit kampioenschap een spannende en onvergetelijke ervaring te worden voor zowel spelers als toeschouwers.

Geleid door Mr. Elliot MORIN MULLER als scheidsrechter en met de assistentie van Mr. Tom POMARES, zal het toernooi 24 jongensparen en 14 meisjesparen bevatten. De competitie zal worden gespeeld volgens een toernooiformaat met meerdere kansen, waarbij spelers meerdere mogelijkheden krijgen om hun vaardigheden te tonen. De acht beste jongensparen zijn vrijgesteld van de eerste ronde en beginnen direct in de 8e finales op donderdagochtend, terwijl de andere paren hun reis beginnen in de ronde van 16 op woensdagmiddag. Op vergelijkbare wijze zal voor de meisjes de ronde van 8 beginnen op woensdagmiddag en zullen alleen de twee beste paren op donderdag beginnen. Op donderdag vinden ook de kwartfinales en halve finales plaats, samen met de wedstrijden voor de rangschikking. Uiteindelijk worden de wedstrijden voor de rangschikking en de langverwachte finales op vrijdag gehouden, waarmee het toernooi in een spannende climax wordt afgesloten.

Spelerswelzijn

Om het welzijn van de atleten te waarborgen, zullen twee fysiotherapeuten en een dokter gedurende het hele kampioenschap aanwezig zijn. Deze initiatieven weerspiegelen de toewijding van de organisatoren aan het welzijn van de spelers en benadrukken hun inzet voor het behouden van hoge normen van sportiviteit en zorg.

Trekking en richtlijnen

De loting voor het toernooi zal plaatsvinden in de Club op dinsdag 22 augustus om 18.00 uur. Hoewel de aanwezigheid van de spelers niet verplicht is, wordt hun actieve deelname aangemoedigd. De scheidsrechter zal vervolgens prompt de indelingen en het programma voor de volgende dag per e-mail versturen op dinsdagavond. Met deze proactieve aanpak kunnen spelers zich goed voorbereiden en op de hoogte blijven van hun aanstaande wedstrijden.

Deelnemers moeten in 2023 een licentie hebben van FFT en specifieke licenties hebben voor Padel of Multi-rackets met vermelding “Competition authorized.” De leeftijdscategorieën voor dit evenement zijn 11 tot 18 jaar, met spelers geboren tussen 2005 en 2012. Coaching is toegestaan tijdens de wedstrijden in overeenstemming met de richtlijnen die zijn uiteengezet in de Competitive Guide, die online beschikbaar is op de fft.fr-website.

Eindevenement

De Franse U18 Kampioenschappen in Provence beloven een opmerkelijk tennisspektakel te worden. Met de uitzonderlijke locatie, ervaren officials, ondersteuning voor spelers en het competitieve formaat belooft dit evenement tennisliefhebbers te boeien en de volgende generatie tennissterren te inspireren. Terwijl de spanning stijgt, kijken spelers en toeschouwers reikhalzend uit naar opwindende wedstrijden en gedenkwaardige prestaties.

Products You May Like

Articles You May Like

Holger Rune Werkt in 2024 Nog Steeds Samen met Coach Boris Becker
Rafael Nadal kondigt terugkeer aan naar ATP Tour
Benjamin Tison en Aitor Garcia zegevieren in de eerste ronde van de Premier Padel Milano P1
De opwindende nieuwe Radical-reeks transformeert de wereld van padel
Rafael Nadal kondigt zijn terugkeer naar het tennis aan op het Brisbane International toernooi