De Franse spelers schitteren in Dubai

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

De Franse spelers die aanwezig waren in Dubai hadden een droomdag, aangezien bijna allemaal van hen doorgingen naar de tweede ronde van het toernooi. Aan de kant van de vrouwen kwamen beide Franse paren zonder veel moeite door naar de volgende ronde. Red/Vandaele kregen een walkover van hun tegenstanders die niet op het veld verschenen. Op dezelfde manier hoefden Sireix/Ligotti en Barsotti/Castro Vilela niet eens de eerste ronde te spelen, omdat ze automatisch geplaatst waren voor de achtste finale.

Ook de Franse mannelijke spelers hadden een succesvolle dag in Dubai, aangezien 8 van de 9 aanwezige spelers doorgingen naar de tweede ronde. Geluksvogels Sichez en Martelli verzekerden hun plek in het toernooi nadat ze als vervangers werden opgeroepen en wonnen overtuigend hun wedstrijd. Raichman/Seurin hadden ook een gemakkelijke overwinning in hun eerste wedstrijd en bereiden zich voor om een sterk Zwitsers duo te ontmoeten in de volgende ronde.

De komende wedstrijden in het toernooi zijn zeer verwacht, vooral het Frans-Franse duel in de achtste finale. Vanbauce/Jori en Vives/Inzerillo zullen de strijd aangaan in wat een spannende ontmoeting belooft te worden. Met beide paren die dominante prestaties hebben geleverd in hun openingswedstrijden, zal het interessant zijn om te zien wie er als winnaar uit de bus komt in deze strijd van Frans talent.

De Franse spelers hebben zeker hun stempel gedrukt op het toernooi en zijn vastbesloten om hun vaardigheden op het veld te tonen. Terwijl de wedstrijden om 13.00 uur beginnen, kunnen tennisfans een spannende dag verwachten vol intense competitie en opwindende rally’s. De Franse spelers hebben hun dominantie op de banen in Dubai laten zien en zijn eager om hun winnende reeks in het toernooi voort te zetten. Met hun sterke prestaties in de eerste ronde hebben ze het podium gezet voor wat een actievolle dag van tennis belooft te worden. Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl de Franse spelers hun stempel proberen te drukken in het Dubai toernooi.

Products You May Like

Articles You May Like

Paquito Navarro en Pablo Cardona: Een Nieuw Hoofdstuk in de Wereld van Padel
De HEAD Motion Pro BOA® schoen: innovatie in padel
HEAD lanceert HEAD Pro Spin Strips in samenwerking met Rezztek® voor Padel-spelers
The Rise of Padel’s Legendary Duos
Timeo Fonteny en Yoan Boronad over hun Padel-overwinning