De CUPRA PADEL TOUR: Een uniek evenement voor padelfans

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

De CUPRA PADEL TOUR gaat van start op 1 juni en loopt tot 30 november 2024, met in totaal 17 geplande data in heel Frankrijk. Het wordt gesponsord door CUPRA, een prominent automerk in de wereld van padel, en is een evenement als geen ander in het land.

Een van de belangrijkste aspecten van de CUPRA PADEL TOUR is de inclusiviteit. Het is ontworpen om spelers van alle niveaus te bedienen, van beginners tot doorgewinterde professionals, evenals degenen die gewoon nieuwsgierig zijn naar deze snelgroeiende sport in Frankrijk.

Deelnemers en bezoekers kunnen uitkijken naar een dag vol spannende evenementen en attracties. Van baluitwisselingen met professionele spelers tot een speciale loterij, flitsende toernooien en producttesten, er is voor iedereen wel iets te genieten. Bovendien kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten en prijzen winnen, terwijl er een fotocabine beschikbaar is om onvergetelijke momenten vast te leggen.

De CUPRA PADEL TOUR biedt aantrekkelijke prijzen, waaronder sneeuwschoenen, padel tassen, cadeaubonnen en nog veel meer verrassingen. Bovendien verdienen winnaars van elke etappe een plek in de Grand Master Finale in Toulouse op 30 november, waar nog meer uitzonderlijke prijzen op hen wachten.

Om het geheel af te maken, zal er tijdens elke etappe een feestelijke avond worden georganiseerd voor alle spelers, wat bijdraagt aan de algehele opwinding en camaraderie van het evenement.

Kortom, of je nu een ervaren padelspeler bent of voor de eerste keer meedoet, de CUPRA PADEL TOUR belooft een unieke ervaring vol spannende wedstrijden, momenten van camaraderie en gedeelde passie voor de sport. Mis niet de kans om deel uit te maken van dit buitengewone evenement dat de geest van padel viert en spelers van alle achtergronden samenbrengt.

Products You May Like

Articles You May Like

Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Unieke Gebeurtenis in Bordeaux P2 Kwalificatiewedstrijd
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships