De carrière van Fernando Belasteguin: van opkomst tot legendarische status

Padel Nieuws

Products You May Like

Op slechts 20-jarige leeftijd werd Bela al beschouwd als een van de beste spelers in Argentinië. In 2002, op slechts 23-jarige leeftijd, behaalde hij de hoogste plaats in de wereldranglijst, waar hij meer dan 13 jaar zou blijven.

Gedurende zijn carrière werd Bela vergezeld door enkele van de grootste spelers uit de geschiedenis van de sport. Van zijn vroege jaren met Mauro Ferracci en Lucio Ranocchia tot zijn legendarische samenwerking met Juan Martín Díaz, Bela heeft door de jaren heen met verschillende partners gespeeld.

Nadat zijn samenwerking met Juan Martin Diaz tot een einde kwam, vormde Bela een nieuwe en succesvolle duo met Pablo Lima. Na een reeks overwinningen ging Bela verder met Agustin Tapia en uiteindelijk met Arturo Coello, met wie hij zijn successen voortzette.

Na de scheiding van Arturo Coello begon Bela een partnerschap met Sanyo Gutiérrez, gevolgd door Mike Yanguas. Uiteindelijk keerde hij terug naar de baan met Juan Tello, voordat hij zijn aangekondigde pensioen plande voor het einde van 2024.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende kwartfinales bij Mar Del Plata P3
Rafael Nadal treft Alexander Zverev in nachtmerrie eerste ronde Roland Garros
The Evolution of Padel Hexagonal in France
HEAD Padel wint grote prijzen bij de Padel Racket Awards
Progress en Toekomstplannen van Padel City Marconne