De 1e Nationale Padel Open van de Orde van de Krachten: Een Kampioenschap Gewijd aan Wetshandhaving in Frankrijk

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Het 1e Nationale Open Padel van de Orde van de Krachten is een nieuw opgezet kampioenschap dat gewijd is aan wetshandhaving (FDO) in Frankrijk. Dit jaarlijkse evenement heeft tot doel om agenten van verschillende wetshandhavingsinstanties uit het hele land samen te brengen en hen de mogelijkheid te bieden om te concurreren in een vriendelijke en verenigende sfeer. Geïnspireerd door soortgelijke kampioenschappen in andere disciplines, zoals skiën of langlaufen, zijn de organisatoren van plan om het kampioenschap elk jaar in een andere stad of club te organiseren.

Het kampioenschap bestaat uit drie categorieën: heren, dames en gemengd dubbelspel. In totaal zullen bijna 65 paren deelnemen aan de eerste editie van het evenement. De competitie zal zich over twee dagen uitstrekken, waarbij vrijdag is gewijd aan de kwalificatierondes en zaterdag gereserveerd is voor de finales. De deelnemende teams vertegenwoordigen verschillende takken van de Orde van de Krachten, waaronder de Nationale Politie, Gemeentelijke Politie, GIE, Leger, Brandweer, Douane, Penitentiaire inrichtingen, RAID en zelfs de Andorrese Politie.

Ter herdenking van de inaugurale editie van het kampioenschap is er een unieke trofee gemaakt van ijzer en hout, versierd met de nationale kleuren, speciaal vervaardigd door een bevriende politieagent. Het evenement heeft ook de steun gekregen van verschillende sponsors die aanwezig zullen zijn om commerciële evenementen en themamaaltijden tijdens het toernooi aan te bieden. Deelnemers kunnen uitkijken naar tapas op vrijdagavond en een Argentijnse barbecue op zaterdagavond. Bovendien is Léa Godallier, de nummer 2 padelspeler van Frankrijk, gekozen als de peettante van het evenement en wordt zij verwacht aanwezig te zijn om de prijzen aan de winnaars uit te reiken.

Vooruitkijkend heeft een kandidaat uit de regio Grand Est al interesse getoond om het kampioenschap voor het volgende jaar te organiseren. De organisatoren hopen dat deze mogelijkheid werkelijkheid zal worden. Verder drukt de oprichter en organisator van het kampioenschap, Stef Gauthe, de oprechte wens uit om het evenement over 10 jaar weer in Toulouse te organiseren, waarmee een volledige cirkel van succes wordt volbracht. Het kampioenschap heeft tot doel kameraadschap, gezonde concurrentie en de ontdekking van nieuwe regio’s onder wetshandhavingsprofessionals te bevorderen.

Het 1e Nationale Open Padel van de Orde van de Krachten biedt een uniek platform voor wetshandhavingsagenten om samen te komen, deel te nemen en verbindingen op te bouwen in een ondersteunende omgeving. Met een diverse reeks deelnemende instanties en een scala aan spannende evenementen en maaltijden in de planning belooft het kampioenschap een gedenkwaardige ervaring te worden voor iedereen die betrokken is. De organisatoren drukken hun dank uit aan de sponsors voor hun genereuze steun en kijken vol verwachting uit naar het succes van dit eerste evenement. Laat de spelen beginnen en moge het beste team zegevieren!

Products You May Like

Articles You May Like

Tennis Toernooien Over de Hele Wereld: Een Week vol Actie en Spanning
Carlos Alcaraz: Een Tegenslag bij de Rio Open
The Most Common Injuries Among Amateur Padel Players
Red Bull en Premier Padel kondigen een strategische samenwerking aan
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst