Daniil Medvedev ziet Carlos Alcaraz en Jannik Sinner als toekomstige toptennissers

ATP, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Tennis Nieuws

Products You May Like

Daniil Medvedev zegt dat het steeds duidelijker wordt dat Carlos Alcaraz en Jannik Sinner voor een lange tijd aan de top van het tennis zullen staan – en hij kijkt er niet naar uit om ze te stoppen. Beide spelers hebben Medvedev dit seizoen al verslagen, met Sinner in de finale van de Australian Open en Alcaraz in de finale van Indian Wells.

Toekomstige rivalen

Sinner, 21, en Alcaraz, 20, hebben al Grand Slam-titels op hun naam staan – de Spanjaard heeft er zelfs al twee gewonnen. Ze lijken de eerste generatietalenten te zijn die de tenniswereld heeft gezien sinds de opkomst van de ‘grote drie’ bijna 20 jaar geleden. Medvedev verwacht dat hij ze waarschijnlijk voor de rest van zijn carrière zal tegenkomen.

Voorspellingen voor de toekomst

Medvedev ziet Carlos Alcaraz en Jannik Sinner als blijvende elite spelers en voorspelt dat ze veel Grand Slam-titels zullen winnen. Hij denkt dat ze in de toekomst voor veel uitdagingen zullen zorgen voor de andere spelers in het circuit. Carlos Alcaraz en Jannik Sinner zullen de eerste twee geplaatste spelers zijn bij de Miami Open nadat wereld nummer één Novak Djokovic heeft besloten zich terug te trekken uit het toernooi.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans succes in het FIP Platinum Sardinië toernooi
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster op weg naar grootsheid
Novak Djokovic spreekt over Wimbledon nederlaag
Le FIP Promotie Valencia: Een Overzicht van het Padeltoernooi
Rafael Nadal bevestigt deelname aan de US Open 2022